Tylösand

hello, sitter på jobbet och tittar på parkeringskaoset som rådet utanför. Bilar som stänger in varandra, backar in i varandra och folk som skriker. Jobbigt när man själv hamnar i det men lagom roligt att observera. Är en lugn dag idag, känns som om hela Vadstena gått i ide. Inte en människa som rör sig förutom de tutande bilarna.

Hur som helst, ikväll åker vi till Tylösand. Ska hänga jävel och bli lagom runda om fötterna som Zara brukar säga. Nej, men det ska bli kul! Pinga om ni också ska dit, kom och häääng! Kommer annars bli en händelsefull vecka, åker iväg på pre birthdaycelebrations på torsdag och kommer hem på fredag och då ska det firas! Haha blir ju 20 (ångest) och dagen därpå sticker vi till Smögen och Amazefestivalen som kommer att hållas där. Tror det är premiär till och med, skoj.

Framöver kommer det se ut typ så. Vi har minst en spelning i veckan fram tills September? Men det är roligt, det är ju vad vi lever för.

Nu ska jag strax ta hand om Nils som smitit in i butiken igen, en liten kisse. Skönt att få lite sällskap trots hjärtat i halsgropen varje gång han börjar springa omkring bland allt glas, Fy fan haha.

Vi hörs lite senare! Puss

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Omg vad snygga! nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229