Sunday funday

Hej hörni!

Gårdagen var lugn, väldigt om jag ska vara helt ärlig. Spenderade i helhet hela dagen hemma och hade sovsällskap i form av en kompis över natten. Blev ensam kvar framåt förmiddagen med min bok, vilket jag egentligen inte gjorde några ledsna miner över.

Åkte i och för sig till Motala en stund, innan jag återvände till min säng. Har varit på ett märkligt humör den senaste tiden, har varit relativt utmattad och känt mig konstig. Framåt kvällen hade jag ett litet FaceTime race med Viktoria och sedan Vega,innan jag somnade med min bok på bröstet.

Nu har jag precis påbörjat min troligtvis sista jobbvecka (ja, jag sa det förra veckan också). Ska fortsätta inventera och sedan sätta mig på min vanliga plats bakom skrivbordet igen. Glömde min bok hemma så ska muttra lite över det också. Det finns ju inte så mycket att göra nu när turisterna lugnat sig, så är nästan ensam o butiken hela tiden. Ganska skönt, trots att rastlösheten växer.

Om några timmar ska jag i alla fall röra mig hemåt, har inga planer ännu men det hinner förmodligen ändra sig. På onsdag ska jag eventuellt träffa Ingrid som kom hem tidigare än förväntat från USA, men jag klagar inte. Ska bli skönt att krama om henne igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229