Sippi'n tea at Grand

Från i söndags när vi drack afternoon tea på Grand. Kan säkerställa att vi inte bar rätt outfits med tanke på alla män i kostym och kvinnor i långklänningar.

Var precis påväg att säga godmorgon men insåg att det snarare är eftermiddag nu. Är smått förvirrad efter att ha sovit i drygt SJUTTON timmar. Vet faktiskt inte vad som hände, men har sov nästintill hela kvällen igår och hela dagen idag. Måste vara all sömnbrist som kickat in. Blev dock väckt av tio missade samtal och säkerligen lika många sms från Alva vid 4 inatt. Blängde argt på telefonen som fortsatte att lysa och tillsist bestämde jag mig för att svara.

''Jag är fuuuull'' meddelade hon.

''Nähä'' svarade jag lite smått förvirrad

'' Var är du? Vi ska dansa på kåken, kom jag väntar utanför Woken'' Klick, så la hon på.

Har sedan den lilla konversationen inte fått tag i henne, varken på sms, telefon eller gruppchatten. Misstänker att hon försöker undvika dagens konfrontationer eller så har hon blivit kidnappad. Förhoppningsvis är det första alternativet rätt då hon synts till lite här och var.

Hur som helst har jag massor att göra nu efter min lilla nap. Måste skriva klart en inlämning, jobba och skicka iväg massa mail inför London. Åker om en vecka om jag inte minns fel och är borta i fem dagar, kommer bli fett.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229