Reunion

Godkväll hörni!

Har precis avslutat ett långt, och intensivt samtal med Alva. Har ju inte pratat henne sedan vi, för några månader sedan bröt helt. Men nu har vi lagt ner våra stridsvapen och slutit fred. Egentligen var vi nog inte osams, utan var mest bittra över saker som hänt för länge, länge sedan. Jag gillar ju faktiskt henne, och har alltid gjort. Kändes skönt att prata med henne, och slippa gå runt och sura över småsaker.

Vi bestämde att jag ska upp till henne snarast, hon har skaffat katt också. Den är söt, en liten råtta typ. Har ni också vänner ni brutit med? Utan att egentligen vetat varför? Där och då kändes det bara som om vi var klara. Vår vänskap har nog alltid varit en bergochdalbana, men jag kan inte blunda för de upptåg vi hade 2015. Då levde vi minsann, med restan av gänget.

Gillar

Kommentarer

Nervör för gymnasiet
Nervör för gymnasiet,
Om man börjar gymnasiet och vill ha nya vänner att vara med utanför skolan också vad är dina bästa tips då? Känns som alla bara drar sig till snygga festpersoner och dömer alla andra. Vill lixom ha nya vänner men vet inte hur man gör. Hur gjorde du?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229