Release babes art of being a girl

Hej gänget!

Förlåt för uppehållet igen, ska skärpa mig men ändå inte. Ibland är det svårt att få tid över, speciellt när jag börjat jobba igen, skriver på mitt nya projekt samt är borta ca varje helg. Dessutom har inspirationen nästan flugit iväg, det känns tomt. På ett sätt som det inte gjort tidigare.

Hur som helst, i fredags höll Sexy n Baby sin releasefest för deras lilla bebis. Har lyssnat helt maniskt sedan albumet droppades, ni borde definitivt ge det en chans! Vi höll till på Garbergs där de hade en lite mer familjär tillställning, det var vänner, familj och deras kollegor. Skakade när jag klev innanför dörren och var övertygad om att jag skulle svimma. Lyckligtvis undkom vi den scenen med några smärre andningsproblem, en fantastisk del i fenomenet socialfobi.

Såhär fint var det i alla fall när vi klev innanför dörren, klumpen i magen försvann efter några öl och vi kunde återgå till att kramas med vänner och bekanta. Det hölls tal, skålades och firades samtidigt som tårtor stod framdukade. Rebecca instruerade även i hur man spelade Primetime och trots en förlust efter fyra frågor lyckades någon i sällskapet kamma hem hela fyra svenska riksdaler, den ni?

Här är typ de ända bilderna jag lyckades fånga på kvällens huvudpersoner, samt våra mindre vackra rosa blommor. Men visst är de, (bortsätt från blommorna) det finaste ni skådat? Jag smäller av.

När kvällen närmade sig var det dags att bege sig vidare, Em, jag, Tommie och vår nyfunna vän rapparNisse hoppade in i en taxi och gjorde comeback på Spybar. Tommie hade dekorerat så fint med affischer och ballonger som jag dessutom lyckades sno, win win eller hur? Sveriges finest spelade några låtar och jag dog, en fantastisk kombination. Sedan minglade vi runt med gamla och nyfunna vänner tills klockan slog fem. Är så glad och tacksam över att ha dessa människor i mitt liv, tror inte att ni förstår!

NU gänget, vill jag att ni ska gå in och lyssna. Sedan kan ni berätta vilken låt som är er favorit? Different kommer alltid ligga nära hjärtat men förutom den så är Stupid och All i ever wanted mina favoriter!

Fick förresten en fråga på Twitter angående hur det är att ha gått från att enbart idolisera till att mer eller mindre lära känna varandra, ett inlägg om det kommer!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229