Packing

Gänget!

Hur är det fatt? Min tur fortsätter och jag har fått byta hotell efter att min AC gett upp. Rättare sagt så ramlade den ner från taket? Hur som helst, resan har närmat sig sitt slut och jag ska strax göra mig redo inför min sista natt här.

Sorgligt men jag längtar faktiskt hem. Det var längesedan jag var i mitt eget rum nu, två veckor och innan det var Jag nyss hemkommen från Spanien. Well well, har spenderat dagen på museum, på spa och så har jag fixat fransarna och naglarna inför hemresan. Jag börjar faktiskt känns mig som en local nu. Turister hakar tag i mig i hopp om att få hjälp över de trafikerade gatorna, folket hälsar glatt och jag känner mig säker. Dessutom ser jag ju ut som dem, lite iallafall.

Imorgon ska jag packa det sista innan jag ska bege mig ned till sjön en sista gång. Andas in luften och säga adjö för den här gången. Jag vet inte när jag kommer tillbaks nästa gång, att det skulle bli två gånger på ett halvår var ju inte riktigt planen från början. Men jag hoppas att det blir snart!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229