Overklighetskänslor

Hallå hörni!

Har varit i Linköping sedan eftermiddagen, sprang runt på lite jobbgrejer, träffade Moa på en kaffe och sprang in i lite bekanta ansikten. Skulle egentligen sovit hemma hos Ida ikväll men pga olika anledningar hämtar jag henne imorgon istället.

Fick enorma overklighets känslor någon timme efter att Moa och jag skiljts åt. Blev helt stirrig och ångestfylld för den delen. Trodde att jag skulle explodera där jag traskade omkring på gatorna, poff liksom. Jag kunde känna varenda andetag, varenda hjärtslag och jag var övertygad om jag andades fel. Vet inte om det berodde på kaffet, är ju vanligtvis ingen kaffedrickare och koffein kan göra mig lite knäpp, eller om det helt enkelt bara var en sådan kväll. Hur som helst är det förmodligen borta tills imorgon. Ska upp redan vid fem, vilket jag ser mindre framemot..

Men det ska bli en lärorik vecka. Har ju inte blivit bjuden på ett sådant spektakel tidigare, nästan ingenting om jag ska vara ärlig. Jag har alltid varit medbjuden av en kompis haha. Men det är mycket som håller på att förändras nu, och jag är spänd, och lite nervös. Vad som skrämmer mig mest över kommande vecka är nog att gå utan Olivia, brukar ju alltid gömma mig bakom henne annars, men nu får jag stå på egna ben (i nödfall gömma mig bakom Ida). Men förhoppningsvis är det inte så farligt, inte en kotte vet ju vem jag är. Well well, vi får väll se.

Nu ska jag sussa, vi hörs imorgon! Puss

Gillar

Kommentarer

bohemianrhapsody
bohemianrhapsody,
Snygging! Och fin topp 😊nouw.com/bohemianrhapsody
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229