Nytt till garderoben

ANNONS: inlägget innehåller affilate-länkar

Från en som ständigt försöker skapa en ny garderob trillade jag över en massor fint från NA-KD. Trots att jag gör mitt bästa för att inte bidra till kapitalismen är det svårt att hålla sig borta. Att jag engagerar mig gör heller inte en världsskillnad. Alla måste ta sig i kragen om de vill slippa berätta för deras barnbarn att deras värld inte kan räddas pga att generationerna tidigare var idioter och hade en president som påstår att klimatförändringen är ett påhitt.

Hur som helst, klappar mig lite på axeln för att jag faktiskt är duktig. När jag väl handlar är det mestadels från vintage butiker, ska göra en liten guide åt er vid tillfälle men nu tillbaks till ämnet.

HÄR//HÄR

Hur mysig såg inte denna ut att vara? Ni hittar en rosa version om ni klickar på länken till höger. Min kompis Emelie har faktiskt just en sådan. Det bästa är när vardagsplagg även kan bli festplagg. Har en liknande kjol hängandes hemma vilket gör det ännu lite festligare.

HÄR//HÄR//HÄR

Den vänstra är min favorit! Är vanligtvis inte den som bär skjorta men man ser så jäkla put together ut i det, som en sådan som har koll. Tar man dessutom någon storlek större kan man knäppa den över axlarna vilket är en favorit för tillfället. En annan favorit är att bära den öppen med en snygg bralette under.

HÄR

Tillsist kändes det nästan obligatoriskt att ha med denna. Vilka känner igen från Union back in 2013? haha. Hade jag tagit studenten i år hade jag förmodligen burit den med stolthet. Skickade bilden till Martin som skrattade lika mycket som jag, detta är en exakt kopia! Får be dem slå till snarast, för nostalgins skull.

Förutom dessa nyfunna plagg var jag faktiskt ute efter vanliga basic toppar. Dessvärre hade de flesta tryck, vilket jag är aningen allergisk mot, gillar vissa men oftast inte. I synnerhet inte töntiga som det står ''feminist'' skrivet över hela bröstet, behöver ingen tröja för att förmedla det. Ännu värre måste det väll vara när snubbar på klubb har Girl Power t-shirtar när de ändå trycker ner kvinnor så fort en möjlighet ges.

Jaja, nu ska jag iväg och träffa en kompis på en kopp kaffe. Vi hörs senare, puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229