Nya jackan

Hej hörni!

Tänkte be om ursäkt för min frånvaro men bestämde mig för att strunta i det, är ganska oväsentligt egentligen. Hur som helst, på bilden ser ni min nya jacka/kappa(?), oklart men ack så fin. Fick hem dem förra veckan och fick premiär-använda den i lördags, kände mig mycket coolare än jag var. Det kan jag lova!

Har ju någon grej för just jackor, garderoberna svämmar nästan över för tillfället och vet inte vart jag ska börja om jag faktiskt skulle ta mig tid att rensa. Har dessutom redan kollat ut mitt nästa kap, en rosa puffig! Men det får vänta lite, fick faktiskt hem en till i veckan och väntar på ännu en, så ja ni förstår ju. Satt och funderade på om det är okej att klaga på kapitalismen när man ändå är en jäkla slav för den? Dubbelmoral, jag har så jävla mycket dubbelmoral. Om jag får försvara mig själv köper jag ju faktiskt mycket second hand med, men det kanske är förjävligt ändå? Antagligen.

Idag ska jag i alla fall jobba
, har hela arbetsrummet fyllt av pärmar som ligger och skriker. Sedan ska jag syssla lite med ett nyfunnet intresse som jag och Em bestämt oss att satsa på. Ni kommer säkerligen få veta mer snart, men så länge håller vi lite på det. Senare ska jag träffa Olivia, tror jag? Har inte hört ett livstecken från henne men vi får väll se.

Ha en fin onsdag!


Gillar

Kommentarer

amandaborjesson
amandaborjesson,
Hej! Delta gärna i min veckans blogg-tävling som just nu pågår på min blogg, kram! <3nouw.com/amandaborjesson
hernstroms
hernstroms,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229