New times

Way Out West helgen avslutades förra helgen och likaså sommaren. Det är iallafall så det känns nu när höstens kyla börjat leta sig fram. Det var en helg full av fart och djävulskap. Absolut ingenting var i sin ordning, precis som det ska vara.

Jag och Emelie levde loppan under festivaldagarna. Vi flöt runt på olika fester under dygnets alla timmar och träffade gamla och nya vänner. Finns inget som kan beskriva WOW helgen. Det är verkligen årets höjdpunkt och dessutom är verkligen varenda kotte där. Som en samlingsplats för alla som är minst lika galna som vi. När klubbarna började stänga hamnade vi istället på märkliga efterfester eller tappade bort oss på Göteborgs gator.

Men nu har verkligheten slagit tillbaks. Jag har börjat på ett nytt jobb och jag stortrivs. Vikar på Lillgårdsskolan i Linköping vilket också är min gamla grundskola. Var en aning konstigt att numera vara kollega till ens gamla lärare men det rullar. Inte nog med det så har jag även min faster i samma byggnader, så får dessutom se henne lite oftare än vanligt.

Kan dock medge att jag saknar den gamla skolan jag jobbade på, trots att jag höll på att få fnatt där innan sommarlovet bröt ut.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229