New Hair

Lite ljusare, lite kortare och mycket fräschare. Vad tycker ni? Är lite obekväm med längden fortfarande men så är jag ju alltid trots att hon egentligen inte klippte mycket alls. Men annars älskar jag det! Hade lite problem med om jag skulle ljusa upp det eller lägga i någon nyans mörkare men efter mycket om och men körde vi på ljust. Känner att det var ett bra beslut då jag antagligen ångrat mig om jag gått tillbaks till det mörkare. Så det får bli i höst istället, tills vidare kommer jag fortsätta traska omkring i det ljusa.

Klipper mig förresten numera på Hårboden i Vikingstad av en tjej som heter Emma. Hon är så himla duktig och blir alltid nöjd sedan jag började gå dit. Kommer aldrig låta någon annan röra mitt hår haha.

Nu ska jag iväg till skolan, började senare eftersom de andra skulle redovisa så har passat på att jobba med annat. I eftermiddag åker jag upp till Stockholm, går på konsert och träffar nära och kära. Stannar dock bara över dagen så kommer hem någon gång inatt, gissa om jag kommer vara död?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229