NAUSE @ PULS

Hallå gänget!

Är i något märkligt stadie mellan död och levande, men det är väll så det ska vara antar jag? Igår dök Olivia, Josefine och Emelie upp hos lilla mig för att ett litet förkrök inför kvällens bravader, Nause skulle nämligen spela på Puls och vi skulle givetvis vara där. Hade tjatat in oss tidigare i veckan efter lite stalkande på Eniro. Hur som så fixade lite plock och körde klassiska dryckesspel medan vi sakta men säkert fadade ut.

Hoppade på tåget och lyckades få med hela gänget någorlunda helskinnade fram till Norrköping samtidigt som vi adderade två på listan, någonstans på vägen förlorade vi dock vår kära Olivia till alkoholens mörka sidor. Resterande hasade sig vidare in och blev överraskade av magiker med trolleritricks. Något förvirrade rörde vi oss mot dansgolvet där vi blev kvar resten av natten och när alla andra rörde sig hemåt blev Emelie och jag kvar. Blev på något väster uppdragna till scenen och hängde med Nause-gänget resterande delen av natten.

Natten slutade med en oväntad hotellvistelse på bästa Comfort (sponsra mig).

Mina finaste vänner + Lena PH som stirrar maniskt i bakgrunden

Gänget <3 minus Olivisen </3

Martin i mina nya supersnabba solglasögon som behövdes för gårdagens bländande sol 01:00 och den enda bild som togs på moi.

50% av Nause + vår nyblivna kompis

Morgonens frukost vy, synd att man var för död för att njuta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229