Musikhjälpen

Så uppdateringen den senaste veckan har legat på noll och här har ni anledningen, har nämligen spenderat hela veckan på musikhjälpen vilket i sin tur lett att jag träffat både den ena och den andra.

För att göra en lång historia kort så har Gina varit en av mina förebilder sen att par år tillbaks, dock har jag inte varit lika hype som jag brukade vara. Jag trodde inte att jag skulle reagera som jag gjorde när hon väl kom, men det hela slutade med att jag varit vid buren ca 9h varje dag.

Jag hade sedan hon kom varit 100% säker på att jag inte skulle få träffa henne då hon inte får lämna buren men icke. Jag fick träffa henne hela fyra gånger och dessutom komma in i buren för att bli sminkad av Linda Hallberg, något jag kommer skriva ett enskilt inlägg om det då jag fått en del frågor om det.

Men nu har alla lämnat lilla Linköping och jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över att ha fått uppleva denna vecka, verkligen ett minne för livet. Att jag dessutom fick en massa kramar, peptalk och bilder med min hjälte gjorde ju inte det hela sämre. Har dessutom fått ett efterlängtad jullov som invigdes med lunch med ett gäng ifrån klassen i fredags.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229