Mitt 2015

I mars bar det av till årets bästa resa som utan tvekan var till New York, finns nog ingen stad jag känt mig så hemma i. Dessutom innebar resan att jag skulle få se en av mina största förebilder för första gången, nämligen Ariana Grande.

Den 21 mars intog jag och min familj Madison Square Garden för att se denna skönhet, den kvällen var jag lyckligare än någonsin

Spenderade mycket tid tillsammans med den här pinglan både i och utanför skolan.

Började även umgås mer med Ida och det blev en hel del myskvällar tillsammans med henne.

Den 21 maj åkte jag och Ida upp till Stockholm för att inte bara se utan även träffa Ariana, träffade dessutom Emelie för första gången och även Bea, Klara och Ebba.

I början utav Juni åkte jag ännu en tur upp till Stockholm för att spendera en helg hos Emelie, spontant köpte vi även biljetter för att se Colleen/Miranda Sings.

Åkte ännu en gång till Stockholm, denna gång på klassresa för en dag på Skansen, gå på stan och för att få en tour inne på SVT.

I Juli följde jag med Lisa till hennes sommarhus i Båstad där jag stannade i några dagar. Där bjöds det på sol, bad och mycket skratt.

Min 17års dag tillbringades på en tjejweekend med mamma, kusin och moster i ett soligt Köpenhamn där vi strosade runt i affärer, åt goda middagar och bara njöt av varandras sällskap.

I augusti lyfte planet till Amsterdam där jag skulle tillbringa ett par dagar tillsammans med Lisanne som jag lärde känna via Twitter för ca 4 år sen. Dessa dagar blev ett minne för livet och tränade dessutom upp min engelska rejält.

Augusti blev det även släktträff hemma hos oss, vilket var något som uppskattades av bode de äldre och yngre i släkten.

Den 11 september återvände jag ännu en gång till Stockholm, satt på Arlanda och utanför hotellet i hur många timmar som helst tillsamman med härliga människor. Den 13 augusti träffade jag ännu en av mina största förebilder, Demi Lovato på ett event som Emelie och jag vunnit biljetter till, blev minst sagt en minnesvärd upplevelse.

2015 bjöd även på lite festligheter tillsammans med dessa

I november blev det ännu en tur till Stockholm för att ännu en gång se och försöka träffa Demi, återförenades även med vårt Demi Squad från första gången.

Spenderade en vecka utanför musikhjälpen tillsammans med kusin vitamin som jag tack vare det även fick en bättre relation till

Kom in i musikhjälpens bur och blev sminkad av ingen mindre än Linda Hallberg, Dessutom fick jag träffa förebild number 3, Gina Dirawi inte en inte två utan fyra gånger.

Under 2015 hann jag även byta skola och fick därmed en ny klass, firade in jullovet tillsammans med några på Ming.

Julen spenderades med alla kusiner hemma hos farfar vilket är tradition, bjöds på massor utav mys med dom yngre, tomtebesök och julfrukost.

Umgicks även mycket med dessa, som jag även kommer att inviga det nya året tillsammans med ikväll.

En enkel sammanfattning av året går att förklara med mycket förändringar, bortsätt från lite tråkigheter, brutna relationer osv tycker jag att 2015 har varit relativt bra, iallafall bra mycket bättre än vad 2014 var. Har hittat mig själv lite mer både på gott och ont och även fått träffa och se 3/5 förebilder detta år och dessutom träffat många nya människor som i dagensläge betyder otroligt mycket.

Hoppas ni också haft ett bra 2015 men att ni får ett ännu bättre 2016!

Gott Nytt år på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229