Meet and Greet Experience med Ariana Grande

Förra året träffade jag min allra största förebild, Ariana Grande tillsammans med Ida. Någonting jag väntat på sedan slutet av 2008 då jag hittade hennes cover Higher på YouTube. Lite roligt är det faktiskt att jag och Ida faktiskt blev vänner pga Ariana. Vi spelade nämligen in en promote video tillsammans för ett par år sedan.

Den 21 maj rullade bilen mot Stockholm, Ida hade sovit hos mig och vi hade fixat oss tillsammans för att allt skulle bli perfekt. Tror vi kom till Stockholm vid tio tiden, trodde vi var sena men det var typ fem pers innan oss. Ni som var på konserten kanske minns lapparna som hölls upp under The Way? Det var nämligen mitt, Idas och Emelies projekt så medan vi väntade delade vi ut ca 2000 skyltar.

Vid tre tiden kommer vakterna och berättar att allt är försenat men att vi var redo att checka in som man kallar det. När man har meet and greet är det listor med namn på de som bokat biljetterna, för att få komma in krävs ID. När Ida och jag kommer fram hittar dom inte mitt namn, förstår ni paniken? Men det löste sig ganska snabbt och vi fick gå in och ''mingla''. tills det var dags för att gå in till Ari.

Det tog inte så lång tid förrän vakterna kommer tillbaks och säger att det är dags att börja så alla stället sig och gör sig redo. När man gick in i båset var man fyra stycken, två fotades och två väntade. Så fort jag kom in kände jag hur jag börjar skaka, jag ser henne, hon står där precis framför mig. Medan Emelie och Klara fotas försöker jag ta tag i väggen för att inte ramla ihop, något som vakten inte uppskattade och började fräsa utan att bry sig det minsta om att jag var 10 sekunder från att svimma. Ariana, som precis fotat klart med Emelie och Klara ser det hela och SPRINGER fram till mig och frågar om jag mår bra och kramar om mig. Sedan går hon fram till Ida som står lite bakom och ger även henne en kram, sen kramas vi allihop, världens gosigaste.

Vi hinner inte säga mycket innan det är dags att ta bild. Ni som är beliebers vet säkert vem Alfredo Flores är, han stod nämligen bakom kameran så Ida kollar på mig sedan på honom och hälsar. Vi hinner knappt ta bilderna förrän vakten sliter tag i oss för att dra ut oss så att nästa par kan gå. Dock såg de inte att jag höll i Arianas arm så samtidigt som de drar mig flyger hon med haha, hann säga '' I love you so much '' och hon svarade faktiskt '' Love you too''. Det hela tog kanske 1,5 minut och när vi kommer ut ser vi hur folk stortjuter, tiden var alldeles för kort vilket var orättvist då vi blev straffade över att de var sena.

Hela showen har skjutits fram i tid men vakterna lovar att vi ändå kommer vara först in i arenan, var det så? Nej. När vi kommer in har de redan släppt in de andra med VIP. Vi lyckas ändå få tag i platser längst fram trots att vi fick knuffas lite för att få plats. Helt plötsligt kommer Alfredo o ställer sig precis framför oss, sedan sätter han sig ner. I ren panik tar jag på hans hår (?) han vänder sig om, skrattar och börjar fota. Sedan börjar allting och det var så magiskt. Hade redan sett showen i NYC två månader innan så jag visste ju vad jag kunde vänta mig men det var sån skillnad. Nu var vi så nära, hon stod precis vid oss vid så många tillfällen. Dessvärre svimmade Ida nästan vid pga av allt tryck (komiskt att hon innan hotat mig om att jag absolut inte fick svimma) men höll sig faktiskt uppe. Så där stod vi, längst fram och hade Ariana precis framför oss. Någonting vi drömt om så länge, och ska jag vara ärligt. Hennes röst live är till och med bättre live!

Så, det var min väldigt detaljerade berättelse om när vi träffade Ariana för lite mer än ett år sen, hoppas ni gillade den haha.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229