Love it or Leave it

2016 ändrade mitt makeup game totalt! Testade ut en hög nya produkter, en del älskade jag, en del inte alls. Därför har jag gjort en ny kategori, Love it or leave it.

Denna omgång blir en love it, med några av mina absoluta favoriter, någonsin.

Concealer 

Ida pratade jämt om denna så bestämde mig för att ge den ett försök, och jag älskade den! Krämig, täckande och räcker hur länge som helst. Är på min tredje och då har jag verkligen använt den varje dag under ett års tid! Jag har i fair då jag använder den för att highlighta.

Highlighter

Vilket highlight år 2016 var. Mac's soft & gentle och The Balm's Mary Lou blev två favoriter och gav ett perfekt resultat. Dessutom var de lätta att blanda ut och satt hela dagen utan att flagna eller få hela ansiktet att förvandlas till en discokula. Mac's är något dyrare men den räcker en livslängd!

Eyebrows

Förstår inte ens att jag väntade så länge på att införskaffa mig denna. Tyckte att priset var allt för högt för denna yttepyttelilla burk men nu i efterhand var det helt klart värt. Den räcker länge, har fortfarande mer än halva burken kvar! Denna produkt förändrade verkligen mitt eyebrow game till det bättre!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229