Kat Von D

Hands down för ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till smink, Kat Von D! Ibland tror jag att jag är kär, kan man vara det i ett märke? För isåfall är jag just det, kär, officiellt kär.

Minns när Sephora äntligen lanserade märket i de svenska butikerna, tog med mig min älskade far och åkte upp till huvudstaden på stört. Köpte med mig allt möjligt hem, basprodukter, eyeliner, läppstift, ögonskuggor och såklart det omtalade contourkitet (som är det bästa som finns!). Och vet ni? Jag blev inte besviken på en enda produkt, inte en enda och jag är rätt så kräsen av mig. Däremot lyckades jag tappa en ögonskuggspalett i golvet häromdagen så den gick i tusen bitar. Gjorde lite ont i hjärtat när jag fick slängde alla delar som omöjligtvis skulle kunna lagats. Får investera i en ny så snart som möjligt..

Men är ni ute efter lite nytt smink borde ni verkligen spana in KVD's utbud, finns dock enbart på Sephora. Priserna är relativt dyra men å andra sidan räcker produkterna i en evighet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229