Höstväder och prasselbyxor

Strosade runt på gatorna i höstvädret en stund efter jobbet, huttrade lite trots att kylan fortfarande är påtaglig. Tänk att vi för några veckor sedan klagade över värmeböljan som svepte in och så slutade det såhär? Med regn. Jag är nog inte redo för vad som kolla skall, definitivt inte vinterhalvåret då min årliga knäpphetsperiod tar fart.

Hur som helst, var första dagen tillbaks efter sommaren, var skönt men segt. Allt var liksom som ett vakuum, rörde mig men ändå inte. Imorgon väntar en heldagsutbildning innan vi ska knåpa ihop ett schema inför Fashion Week. Har fått börja ta det lite mer seriöst nu, efter en utskällning av Oliver som tyckte att jag flamsade runt för mycket. Håller nog med egentligen, med tanke på att mitt största mål var att se Reb & Fi på gatorna för ett år sen. Men det gjorde jag i för sig också, samt tvingade Ida modella så att de skymtades i bakgrunden (förlåt om ni ser detta<3). Oliver har i vilket fall förbjudit min pågående bh och prasselbyxatrend, men förmodligen kommer det sluta så ändå.

Ser mest fram emot att få kramas med mina fina vänner och gå på festerna samt Naim Josefi's visning som alltid brukar bli min favorit.

Nu måste jag springa, vi hörs lite senare! PUSS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229