Friday night

Efter mycket krångel blev gårdagen lyckad. Åkte in till Grönan som var fullproppad vid åtta och stod och trängdes med alla Hov1's hysteriska fans. Skojar inte när jag säger att stämningen på Justin var betydligt lugnare. Folk knuffades, nästan slogs och skrek argt på varandra medan vi mest stod där som frågetecken.

Var en snubbe som försökte öppna min väska dessutom? När jag ryckte tillbaks den och gav min allra bittraste blick bad han om ursäkt och skyndade sig därifrån. Människor? Blir SÅ trött. Tjejen framför mig var också arg, fast på mig. Tror hon vände sig om varannan minut och fräste "kan du stå still, sluta puttas" när folkhavet tryckte sig framåt. Trots mina tappra försök att förklara att jag var relativt oskyldig så blev hon vara argare och argare. I slutet trodde jag nästan att hon skulle slå till mig, men jag kom förvånansvärt levandes därifrån.

Men det var bra, även fast jag var lite tveksam i början. Det är alltid lite speciellt att se vänner, eller ex-vänner spela. Blir lite stolt ändå, över de som faktiskt lever sin dröm just nu medan jag själv är mer förvirrad än vad jag var när jag var 12. Men men, det kommer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229