För vi har tagit studenten

I fredags var dagen kommen, dagen då det var vår tur att springa nedför Folkungas tre trapporna och ut till den lilla träcirkeln och skrika oss hesa. Egentligen har jag ju inte varit något vidare positiv inför hela spektaklet, jag tycker ju, om jag ska vara ärlig, att konceptet är ganska knäppt. Men jag gjorde det, vi gjorde det.

Gymnasiet i helhet blev aldrig som jag tänkt, jag började i en liten skola som jag sedan slutade på tills tvåan. Hamnade i en ny klass, med nya människor som aldrig riktigt fick chansen att lära känna varandra. Någonstans på mitten blev jag lite knäpp och gick sönder en aning. Jag krossade vänskapsrelationer, tog dem för givet eller lät dem rinna genom fingrarna. Men trots det fick jag, tack vare gymnasiet lära känna några av de mest fantastiska vännerna jag har idag, Olivia, Elsa, Isabelle, Viktoria, Ingrid och många fler, det, det är jag så otroligt tacksam över. Jag lärde mig vad tillit var, och vågade oväntat nog lite på någon som för mig då var helt främmande. Jag kommer sakna att träffa mina fina vänner iallafall någon dag i veckan, jag kommer till och med sakna några lärare, Niklas, Sofie och Michaela. Haha oväntat va?

Tack till alla inblandade under dessa tre åren och tack till 14F, som trots allt varit min klass i 2 år.

Dagen började i trädgårdsföreningen, där fina klassen samlats för den omtalade Champagnefrukosten. Drack några glas tillsammans innan det var vår tur för fotografering, har inga höga förhoppningar för de bilderna. Är nästan säker på att jag halvsover på varenda en med tanke på att klockan var så tidigt.

Bästa trion <3

Jag och min fina bästis som jag hållit ihop med sedan dagen vi började ettan. Henne håller jag hårt i!

Mina fina vänner och familj kom också förbi och kramades och fotade efter utspringet, så lycklig över att ha dem <3

Tillsist var det dags för flaket, och vi var egentligen gladare än vad vi såg ut, lovar! Åkte ett par varv inne i stan, dansade, hoppade och skrek om studentens lyckliga dagar. Vi lyckades till och med nästan att komma undan regnet helt, nästan.

Hade även äran att ta studenten bredvid världens bästa kusinvitamin, som jag även hade en gemensam mottagning med. Så efter flaket begav vi oss dit tillsammans och möttes av fina vänner och familjemedlemmar. Hängde där ett par timmar tills det var dags för mig att bege mig mot min studentmiddag med klassen. Vi hade bokat bord på Scandic men det var ganska värdelöst om jag ska vara ärlig, maten var kass och dessutom kröp det myror på borden. Så gå inte dit hörni!

Efteråt begav vi oss in till stan i samlad trupp, tillsammans med våra mentorer och hamnade på Pitcher's innan vi alla splittrades. Sprang runt på Ågatan ett tag innan jag bestämde mig för att gå hem.

Kvällen var trots allt bra och minnesvärd, är oerhört tacksam över mina fina vänner jag lärt känna och de band vi knutit. Är glad över att få varit en del av SA14F och önskar alla stort lycka till inför nästa steg i livet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229