Guldmicken

Vaknade av att mamma sprang runt och julpyntade huset. Det märks verkligen att det slagit om till December när tomtarna och Luciatågen kommer fram. Igår var jag mestadels hemma med familjen och kollade på Idol, var längesedan sist.

Idag ska vi iväg och kolla på min kusin som har konsert inne i stan, sedan ska jag möta upp ett par vänner för att senare gå ut. Har inga större förväntningar, förutom att det ska bli första utgången med Amanda & Julia. Hur konstigt är det inte att vi varit 18 i över ett år men aldrig gått ut tillsammans trots att det var vi som härjade runt på varenda hemmafest förr i tiden. Well well, it's about time hade tänkt möta Dani också, men vi får se.

Nu ska jag återgå till att muttra och ge förbryllade miner angående P3 Gulds nomineringarna. Några av mina kompisar fick sig faktiskt en liten sådan, vilket jag är otroligt stolt över MEN, guldmicken. Kan vi prata om den? Vart var Toves nominering och vart var Jossans? De är typ de enda intressanta live-akterna (bortsätt från Zara) som turnerat i år. Så mwja är lite besviken, ganska mycket dessutom. Men det är väll kanske så, livet är en enda besvikelse, skämt ;)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229