November & Tedejt

Sitter i fönstret och funderar på vad man brukade göra i november? Månaden är i och för sig över snart, men klurar ändå. Kom fram till att denna månad brukade vara en riktig födelsedagsmånad. Nästan 50% av mina dåvarande vänner var skyttar och skorpioner plus samtliga släktingar. Verkar ha gått över till stenbockar istället, för nu verkar alla fylla i januari istället. Så istället för att fira födelsedagar får jag stirra på det deprimerande lagret av snö och inser att det snart är jul.

Hursomhelst, igår besökte jag och Amanda Saras nya lägenhet. Superfin! Satt och drack te samtidigt som vi diskuterade hela våran barndom tillsammans. Har verkligen på ett eller annat sätt hängt ihop sedan första dagen vi träffades i typ trean på grundskolan. Trots att vi bråkat onekligen många gånger så slutar vi alltid tillsammans, lite fint ändå.

Annars har jag spenderat morgonen framför nyhetsmorgon då alles våran King och Fimp gästade. Var mycket att hänga i granen, så kolla där barn. Nu ska jag tyvärr sätta mig och plugga, har visst en deadline jag missat. Vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229