SMINKTIPS AV MITT FÖRLORADE SMINK

En kall vinterdag till ära tänkte jag recensera mina absoluta favoriter inom skönhetens värld. Dessvärre lever inte alla dessa skapelser kvar i min sminklåda eftersom att jag, tro det eller ej tappat bort dem. HUR är det möjligt frågar ni er? Ja det undrar jag också. Men vips sa det och sedan var de puts väck. Ska be till de högre makterna om att de återfinns snarast. Så länge sprider jag gudsverk vidare.

LANCÔME TIENT MIRACLE FOUNDATION

Ca pris - 455kr

Innan ni frågar om jag mår bra så måste jag berätta att detta är den mest fantastiska foundation jag testat. Till och med bättre än Too Faced Born this way. Råder er dock att köpa den under rea, om ni inte vill bli ruinerade. Det var faktiskt Rebecca som tipsade om denna, var väldigt skeptisk till en början och förmodade att hon överdrev när hon berättade alla magnifika fördelar. MEN hon hade rätt, den här skapelsen täcker allt, men inte på ett onaturligt vis. Den syns knappt och dessutom luktar den gudomligt. Förutom det så har min hy blivit så mycket bättre sedan denna tog mig med storm.

MAC MINERALIZE SKINFINISH - SOFT N GENTLE

Ca pris - 305kr.

Världens finaste highlighter. Vände på varenda sten innan jag, eller rättare sagt min mor fann denna. Lekte mycket med krämprodukter innan, samt med anastasias omtalade paletter men fick det aldrig att funka. Såg mer ut som att jag sprungit ett maratonlopp i 50 grader. Men denna ger mer lyster, ett litet skimmer, perfekt på alla sätt och vis. Har sett att somliga påstår att man ska ha den i hela ansiktet, möjligtvis om man vill se ut som en discokula. Annars skulle jag bara använda den på kindbenen, näsbenet och vid amorsbågen.

SCHWARZKOPF GLAM FORCE - ULTRA HAIRSPRAY

Ca pris - 70kr

Fick denna av Olivia för typ ett år sedan, till en början låg den i lådan i ca 6 månader innan jag ställde bort min älskade hårspray från moroccanoil. Visade sig att denna var hundra gånger bättre och fyra gånger så billig. Luktar fantastiskt och håller en hel kväll, till och med för mig. Den blir inte heller sådär jättestel som vissa blir, ni vet när det känns som att man kan böja av håret? Denna är lätt, men hållbar. Vilken otrolig slogan? Är i alla fall besatt av hårspray, kan inte leva utan det. Önskar att den kom i någon slags miniversion så att det blev lite lättare att bära omkring i handväskan bara. Är ganska otympligt att gå runt med denna, men vad ska man göra? Tipsar dessutom att köpa på typ ICA, brukar vara billigare där.

MAC LIP LINER - WHIRL

Ca pris: 170kr

Årets populäraste läppenna sedan Kylie Jenner avslöjade att det var denna som fick henne läppar att se så stora och fylliga ut, det vill säga innan hon även erkände att diverse fillers fanns med i bilden. Men om man inte vill göra fillers men ändå få en putig pussmun är denna ett kap. En perfekt färg att köra overline med, eller bara fylla som vanligt om det känns mer lockande. Dock inte så naturlig, så passar bäst med ett nice läppstift men går även att smeta på hela läpparna. Sitter som berget och rör sig inte en millimeter.

Så, här har ni en liten guide på några favoriter. Kanske även tips till er som letar julklappar till kompisar/partner/familj? Rekommenderar att inte köpa allt på en gång, eller allt överhuvudtaget om ni inte vill hamna i lyxfällan. Nu ska jag göra mig iordning och åka på äventyr med Olivia, samt tänka över min sminkkonsumtion. Efter den här lilla recensionen är jag aningen orolig för mitt ekonomiskatänkade. Insåg även att det kommer kosta mig 800 svenska riksdaler att ersätta mina förlorade godbitar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229