Tisdagsplugg och ett organiserat kaos

Ännu en tisdag avklarad. Vill säga att jag pluggat hela dagen, men det har jag inte. Däremot har jag dock läst ett par sidor, skrivit en inledning och tryckt på delete. Var längesedan jag pluggade så intensivt. Minns inte när jag pluggade alls, någonsin? Gled ju mest runt på gymnasiet och ifrågasatte min existens och i synnerhet varför jag skulle vara där. Vet egentligen inte varför jag dragit igång denna cirkus om att plugga upp förlorade gymnasiebetyg, är jag verkligen så uttråkad?

Svaret är förmodligen ja. Så nu får jag stå mitt kast. Har bestämt mig för att åtminstone få ett jävla E på historia. Sen tar jag nog en paus haha.

Har dock varit förvånansvärt effektiv på andra plan. Städade efter mycket om och men hela tre lådor. Nu är det i alla fall ett organiserat kaos. Lär förmodligen se ut såhär i ca en vecka, sedan ligger det lite överallt igen.

Men visst är det fint? Nu återstår bara tre lådor till, sedan är hela byrån i ett nice skick. Är faktiskt förvånad över min otroliga insats! Nu ska jag sätta mig med de djävulska historieböckerna igen, och vänta på svar från min lärare som verkar ha gått under jorden?

Well well, sånt som händer antar jag.

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Omg blir typ glad i hjärtat att läsa att nån känner och är som jag... Jag KAN INTE plugga?!? Asså de går inte.. Har alltid varit bra på de tidigare men nu i 3:an på gymnasiet så bara går de inte 😟 😟 nouw.com/isabelhakansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229