Höst förvirringen

Vaknade av en fortfarande identifierbar duns imorse, kved efter andan precis så som de gör i filmer och satte mig tvärt. Har fortfarande inte kunnat avgöra om dunsen faktiskt ägde rum eller om jag drömde.

Tror att min plötsliga förvirring kommit i samband med vädret och årstidsförändringen. Notera förvirring, ingenting annat. Egentligen gillar jag ju hösten med allt som hör till och i synnerhet Halloween. Är fortfarande ledsen över att Europas entusiasm tillskillnad från USA's dessvärre ligger på noll. Jag vill ha utsmyckade hus, se skelett i trädgårdar, höra barn som går Trick or Treat och se filmer i mängder. Nödvändigtvis inte läskiga sådana, nöjer mig gott och väl med Hocus Pocus och A nightmare before christmas. Har ni sett dem? Fantastiska trots att de har några år på nacken.

Men till något annat, innan jag springer bort totalt. Har storstädat övervåningen, eller rättare sagt mamma medan jag styrt runt i mitt rum. Elsa kommer om ett par timmar men har inte en susning om vad vi ska göra. Jaja, vi hittar på något. Nu måste jag hoppa in i duschen så att mitt hår hinner torka.

Vi hörs senare, puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229