Det fantastiska 90- talet

Som tidigare nämnt fick jag och Alva frågan om att prata lite kring 90- talet med Edit. Lite komiskt med tanke på att man endast fick spendera ynka två år i det fantastiska årtalet, haha. Men det lever vidare, nu mer än någonsin och med oss i synnerhet. Jag vet egentligen inte varför det lockat oss, det har bara blivit så. När jag och Emelie bestämmer outfits för olika events och gigs är det nästan alltid något mer retro som dras fram. Den estetik som rådde då är bara så jäkla tilltalande, det är något speciellt med att strosa runt i bomberjacka och buffalos. Det är mer än bara en stil, tror att det på många sätt även tillfört mer självkänsla, åtminstone hos mig.

När jag och Alva träffades var det absolut inte såhär vi såg ut, minns fortfarande hennes svindyra puffjacka som hon jämt hade på sig. Dock var det ju typ fem år sen. Sen finns det ju massor som var fett ofett med 90- talet också, typ nynazismen.

Jaja, nu ska jag sluta tjata. Sitter på jobbet (surprise) och ska strax springa iväg på ett litet break. Var på Ikea en sväng igår och köpte en byrå för att kompensera mitt nyfunna shoppingberoende. Får helt enkelt inte plats längre, well well. Måste köpa ögondroppar innan jag kollapsar, vi hörs. PUSS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229