BEST OF 2017

Nu när 2018 tagit sin start är det även dags att blicka tillbaks till vad 2017 givit oss. En salig blandning mellan sorg och lyckorus, omgiven av fantastiska vänner och familj. Därför tänkte jag dra en ''best of'', klassiskt eller hur?

JANUARI

Januari var en ganska händelselös månad men ändå inte. Åt middag med dåvarande tjejgänget, skrev på det djävulska gymnasiearbetet jag redan missat fyra deadlines på, Tog några glas på Legends för att fira Elsa som fyllde, firade även Saga & Moa som äntligen blivit 18 och hängde med Olivisen som även hon fyllde år denna månad.

FEBRUARI 

I februari blev det många utekvällar med gänget då Elsa äntligen kunde följa med lagligt. Olivia H började jobba lite i Linköping och därav skapades vår traditionella drinkkväll på taket en gång i månaden. Deppade lite över det mesta och gick sönder några vändor.

MARS

Årets första konsert ägde rum, Tove Lo på pustervik tillsammans med trion. Spenderade ett par dagar i fina Göteborg och dog en smula under spelningen. Dagen efter tog jag tåget till Stockholm för att se Drake tillsammans med Emelie, fantastiskt show trots att vi var värdelösa på texterna. Blev många Stockholmsresor denna månad, åkte upp till Olivia som glömt sin resväska hos mig och tillsammans smet vi in på ett abonnerat Brillo där SVT hade något slags efterfest. Minglade runt och pratade strunt med folk vi inte hade en aning om vilka de var, i slutet av månaden åkte även jag och Ida upp för att se Ed Sheeran i ett fullsatt Globen.

APRIL

April, ännu en ganska händelselös månad. Hänge lite överallt tillsammans med bästisen, firade påskdagen på någon klubb i Motala och stapplade oss hem i kylan. Skrev klart gymnasiearbetet som jag där och då strök ett streck över.

MAJ

Maj, årets mest händelserika månad. Firade Valborg tillsammans med Vick, drack vin i trädgårdsföreningen och kände oss nostalgiska. Slutade på akuten och levde loppa. Kort därefter åkte jag upp till Emelie, såg Ludwig spela på Grönan och stack sedan vidare. Hyrde en lägenhet och laddade upp inför Ariana, köade, svimmade, fick en panikattack men såg henne efter mycket om och med. Träffade henne ju till och med. Packade om och drog dagen efter hennes Stockholmsspelning till Oslo för att göra samma sak igen, ännu en gång tillsammans med Em.

Var borta ett par dagar och kom sedan tillbaks lagom till mösspåtagningen. Var aningen skeptisk över spektaklet men överlevde med måtta. Gick på Shawn's konsert och någon dag efter åkte jag och Emelie på en episk Londontrip som inkluderade sushi i mängder, shopping och turistbussar. En av höjdpunkterna tillsammans med en bästis

JUNI

Ännu en hektisk månad, packade upp och packade om resväskan för en trip till huvudstaden med Viktoria för att se Zaras spelning på Grönan. Hade årets bästa utekväll tillsammans med henne och Olivia som följde med en bit in i dimman. Gick på Emelies studentmottagning och firade tillsammans med hennes vänner och familj. Kom hem och åkte till Paris med familjen. Såg Ariana för tredje gången och levde på Paris gator.

Kom hem och tog STUDENTEN, AAAAH?!! Den mest fruktade dagen på året, MEN jag överlevde, hand i hand med Olivia som alltid. Hade mottagning med Lovisa och uppvaktades ordentligt!

JULI

Invigde månaden med att jobba i presscentret på Bråvalla, gick på Rebecca och Fionas legendariska spelning och såg Little Jinder i juno. Fattade här någonstans att jag ville göra det här föralltid och värderade dagarna högt.

Hade avskedslunch med Ingrid som skulle flytta till Chicago och åkte till Vann för att fira min 19-års dag med mamma. Kom hem och blev firad av mina fina vänner och umgicks med Viktoria nästintill varje dag samtidigt som jag jobbade på ett glasbruk i Vadstena.

Augusti 

Augusti och modeveckan tog sin form. Sprang runt mellan visningarna tillsammans med Ida och hade en reunion lunch tillsammans med henne, Bea och Emelie. Åkte sedan 6 fly på ett dygn fram och tillbaks till Ballstad, stannade en natt och gjorde diverse saker på dagarna. FANTASTISK PLATS!

SEPTEMBER

Såg Rebecca & Fiona spela ännu en gång, denna gång på Grönan. Som de tappra själarna Emelie och jag är skulle vi bestämt köa i regnet som dröp ner. Dessvärre var det ingen annan som tänkte likadant så därför var vi de enda som stod i vårt organiserade kösystem. Gick på deras efterfest på kvällen och levde på moln. Dagen efter besökte jag finaste Linnéa och hade ytterligare ett par dagar i huvudstaden.

Framåt slutet av månaden Firade vi Ingrid som fyllde år, gick på Olivias bokrelease eftersom hon SLÄPPTE EN BOK?!

OKTOBER

Födelsedagsfirande för min bästa kusin Lovisa, dagen efter begav vi oss till Annexet och såg Lorde spela. Första konserten vi upplevde tillsammans om man bortser från Eric Saade när vi var tolv. Emelie kom upp till mig och jag klippte av håret och hon blev blond. Följde med henne tillbaks till Stockholm och åkte till Eskilstuna för att *Trumvirvel* vara med på Rebecca & Fionas spelning på Upstairs nightclub.

NOVEMBER

Besökte Göteborg för andra gången och bestämde oss för att staden var död. Förstod sedan att det berodde på någon högtid men gick ändå med sorgsna ögon och svepte runt på Avenyn. Gick ännu en gång på Rebecca & Fionas spelning och följde sedan med dem till YAKI-DA där hela sällskapet förlorade förståndet.

DECEMBER

Slutligen, Emelie kom tillbaks till mig och tillsammans med mina vänner såg vi Nause. Tillskillnad från de andra missade vi tåget och tog in på hotell, men ingen grät över det. Sedan var det jul och allt det där, men det vet ni säkerligen om. Var med familjen och firade innan jag och Olivia återvände till Puls och kom tillbaks något mindre levande.

Sedan var det dags för nyår. Som var i typ förrgår, men det kan ni läsa om i föregående inlägg. Hur som helst, det var några av de highlights 2017 hade att erbjuda, ett riktigt rese och konsertår. Det var ett fint år, på många sätt trots att jag fortfarande har mycket att jobba på. Men det håller jag för mig själv, och numera mina nära. Men jag hoppas på att detta år kommer bli bättre, eller åtminstone minst lika bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229