Avfärd

Godmorgon hörni!

Vaknade pigg för omväxlingens skull. Brukar ju annars ligga död i ett par timmar innan jag börjar röra mig ur sängen. Läste några sidor ur en ny bok innan jag tog mig i kragen och klev upp, skjutsade mamma till Mantorp och kom hem igen.

Nu ska jag alldeles strax börja göra mig iordning innan bussen mot Stockholm åker. Men på väg dit ska jag plocka upp Josefine, hon ska nämligen följa med och fira min kompis Emelie som tidigare nämnt fyllde år igår. Har varit svajigt angående om jag kunnat vara med eller inte, men nu blev det så. Sist jag och Josse var i Stockholm tillsammans var vi ovänner, riktigt bittra var vi på varandra. Haha så nu tar vi revange!

Åker hem relativt tidigt imorgon, men först tänkte vi hinna med en vända på stan.

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,

Var gärna med i min giveaway om chans att vinna ett presentkort värde 300kr 😊

nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sjuk-tisdag

Vaknade av högljudda bankningar alldeles för tidigt imorse. Längtar tills de äntligen byggt klart på huset så att man slipper dessa djävulska ljud. Förutom det så vaknade jag även sjuk. hurra, verkligen? Är tjock i halsen och övertygad om att jag har feber. Ska gå ner och dricka te lite senare, det brukar bota det mesta. Hade min mormor varit här hade hon tvingat i mig mjölk med honung, har ni hört något vidrigare? Ryser av tanken.

Well well
, igår var jag som sagt med Viktoria. Har inte träffat henne på nästan en vecka vilket är ovanligt för att vara oss. Vi var inne i stan på jakt efter plagg som skulle bli basen för mitt nya, tuffare jag men kom tyvärr hem tomhänt. Däremot färgade vi Vickans hår rosa, ROSA. Blev så snyggt och kommer förmodligen göra likadant inom snar framtid. Det var en sådan färg som försvinner efter ett x antal tvättar, kan visa er senare!

Gillar

Kommentarer