Atum

Ligger och kollar igenom mina höstliga bilder och inser hur mycket jag hatar vintern, hatar, verkligen hatar. Finns ju ingenting nice med den alls?

Hur som så har jag både jobbat och pluggat nu på kvällskvisten. otroligt produktivt. Men fick lite gjort iallafall, men inte lika mycket som när jag åker tåg. Då mina vänner, är jag produktiv på riktigt. Dock måste det vara ett SJ tåg, annars händer det ingenting alls. På tal om annat så ska jag snart sussa, ska iväg på lunch imorgon med några favoriter. Känns inte som om jag sett en levande själ på flera år förutom min familj. Men har ju i för sig levt i en säng de senaste dygnen.

Ska Bli så skönt att träffa lite vänner, att äntligen göra någonting alls annat än att vara inne. Tänkte även slänga med datorn och sätta mig och skriva lite någonstans trots att det inte lär bli på ett SJ tåg. Ska även ta mitt pick och pack och flytta ut ur gästrummet och tillbaks till mitt egna rum. Lär bli ett heldagsprojekt, har ju tagit med mig halva övervåningen ner.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229