Angående sommarturnén

Hej gänget!

Long time no see, igen eller hur? Sist jag lämnade er vill jag minnas att vi var i Smögen och påväg mot Malmö, nu ett par veckor senare har vi betat av ännu ett par stopp på den fantastiska sommarturnén vi varit iväg på som nu börjar lida mot sitt slut. En höstturné står förvissa och suktar runt hörnet så ledigheten förblir inte särkilt lång. Men jag längtar, kanske är det här min hitta mig själv resa istället för att backpacka i Asien? Skulle väll inte påstå att jag hittat så mycket dessvärre, men det kommer kanske. Eller inte, vem vet och vem bryr sig?

Det näst sista stoppet besökte vi förra helgen, nämligen Way out west och fy vad roligt det var! Sömn blev en bristvara då stan kryllar med events och dagsfester utöver festivalen själv. Dessutom var alla kompisar ifrån Stockholm där så man saknade inte en kotte (förutom Olivia). Emelie och jag gled runt som två galna och hängde runt överallt och ingenstans. Hade premiär på Port de soleil när Reb & Fi gjorde sin spelning, allt hade lite The Box vibe men det var fett trots att någon glömt DMa oss klädkoden.

Här ovan ser ni helgens bästa spelningar, aaaah!!

Ibland är det svårt att stanna upp och ta in vilken tur vi har. Att få besöka festivaler tillsammans med ens bästis och alla andra kompisar. Att bo på stadshotell och ligga på stranden eller strosa genom nya städer dagen efter spelningar. Längtar tills vi kan börja spela vårt eget, men tills dess får vi fortsätta leva i bubblan som numera blivit mer av en surrealistisk vardag.

Sist men inte minst, Post Malone & Rockbjörnen. Tog en paus i ledigheten för dessa spektakel. Blev inbjuden till Posty's hemliga efterfest på Nosh & Chow, träffade gamla och nya vänner samt återförenades med Lee och Mohammed som man inte sett sedan ?. Lee bor ju numera i Kanada men var hemma på besök så vad passar inte bättre? Hamnade på någon bar efter stängningstid och kom hem vid 06.

Dagen efter spenderades hos Thure i spånga innan Sveriges finest spelade på Rockbjörnen så vi fick skynda dit för lite support. Hängde runt lite därefter innan vi drog hem och blekte håret, blev bra med tanke på det tillstånd man befann sig i.

Nästa stopp är Fashion Week, längtar faktiskt. Mest för att få kramas med Megan och Alice, sedan bär det åter av till GBG!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229