All about FW SS18

Svor på att inte be om ursäkt för dålig uppdatering då detta faktiskt inte är någonting jag gör för annat än skoj, men känner ändå att en ursäkt bör slinka ur mig. Speciellt när jag lovade att ni skulle få hänga med! Fashion week i all ära, men gud vad slitsamt det var. Att springa mellan visningar, events. luncher osv samtidigt som man skulle komma ihåg att livnära sig.

Hur som helst. I onsdags var vi som sagt på en PR-frukost som hölls av Panasonic som lanserade en ny systemkamera som vi fick äran att bli bland de första att testa. Kameran var perfekt, kompakt, smidig och hade dessutom otroliga funktioner. Du kan bland annat styra den via telefonen medan du har den hängandes över axel, lägga filter och bilderna blev fantastiska! Minns dessvärre inte namnet, men är någon intresserad kollar jag givetvis upp det.

Sedan sprang vi runt på lite event, drack bubbel och spanade på förbipasserande människor för att få ytterligare lite inspiration.

På torsdagen hade vi en lugn förmiddag innan vi mötte upp Bea och Emelie från Arianas första konsert. Hade en liten reunion och pratade om allt som hänt på de två åren vi inte setts tillsammans. Dessvärre saknades två men därav fick vi en ännu en anledning att ses snart igen!

Finaste Emelie och Ida på Vapiano

Framåt eftermiddagen fick jag håret fixat av Kevin Murphy's team innan det var dags för Björn Borg's visning i den kungliga tennishallen. Bästa Jennifer la i magiska produkter samtidigt som hon lockade och fräschade upp mitt tidigare förstörda hår,

tusen tack!

Framåt kvällen blev det dags för visning av Björn Borg´s nya vår/sommar kollektion. Så roligt att han börjat satsa på mer än sport och underkläder. Det var mycket rött, mycket mörkblått och mycket vitt som visades och jag blev som tidigare nämnt förälskad i en vit tenniskjol som absolut ska flytta in hos mig. Tänk er den med ett par buffalos, kan det bli bättre än så?

Under dag nummer tre stod New House's visning först på schemat. Intog spegelsalen på Grand Hôtel och minglade runt med välbekanta ansikten och knöt nya bekantskaper innan det var dags att gå in. Kläderna var stilrena, kanske inte helt i min stil men det fanns utan tvekan plagg jag skulle kunna bära!

Kort därefter sprang vi vidare till vår sista visning på Berns terassen. Det bjöds på rosé och återigen mingel, denna gång var det Berggren Studio som presenterade sin kollektion Summer of sisterhood. Det var mycket rött och rosa, gärna kombinerat vilket var ursnyggt! Varje modell höll även en basketboll som skulle representera lagkänsla och gemenskap vilket kändes fint,

Denna visning var min personliga favorit, inte nog med att det var en liten, mer personlig visning så var plaggen helt och hållet något för mig.

Det var även avslutningen på de visningar vi hade, var en flickdröm som gick i uppfyllelse. Att få gå på Fashion week, med en egen inbjudan att dessutom dela med någon annan. SS18 var utan tvekan en fantastiskt! Ser fram emot att förmodligen vara tillbaks i vår.

Nu säger vi hejdå till Fashion Week och välkomnar istället Pressveckan!

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Åå vad kul med Fashion Week! Känner du någon som jobbar där eller hur fick du "biljett" så att säga?☺️nouw.com/isabelw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229