5 saker ni inte visste - Svimmade framför Demi Lovato

- Jag har alltid velat ha ett syskon, någon mer här hemma att hänga med och att bara ha i min omgivning. Vet inte varför, trivs egentligen bra ensam, men antagligen för att alla andra har ett. Som tur är har jag en kusin som jag växt upp väldigt tätt med.

- Jag svimmade mitt framför Demi Lovato när hon var i Sverige för ett par år sedan eftersom hon svarat på en fråga jag ställt. Slutade med att jag låg som en pöl på marken medan hon försökte förstå vad som hänt. Hamnade sedan i ett kök tillsammans med henne där hon försökte lugna mig som var i smått panik. Fick kramar, ett pepptalk och några kramar till. Inte nog med det pratade hon om händelsen i NRJ några dagar senare, skäms fortfarande lite.

- Jag vill flytta hemifrån, till Stockholm. Allra helst Sveagatan men annars har jag alltid älskat Sickla, vet inte varför. Måste dock spara pengar, vill inte hyra. Ska köpa.

- När Ariana var här första gången grät jag i en vecka konstant för att jag inte vann biljetter trots att jag satt under bänken i skolan och skickade in över 20 tusen bidrag, TJUGOTUSEN bokstavligen. Slutade med att mina föräldrar körde upp mig till Stockholm så att jag kunde sitta utanför hennes hotell. Hängivna föräldrar? Svar ja.

- När jag var liten HATADE jag sand. Verkligen, fick mina dagisfröknar att gräva i sandlådan medan jag tittade på. Var även tvungen att skölja av all sand om vi var på stranden, tänk er mardrömmen när vi besökte en sandstrand?!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229