2017-02-09

Klockan har passerat midnatt förlängesedan men jag är vaken, igen. Dessutom känner jag hur jag börjar få lite smått ont i halsen. Kan i för sig bero på att jag inbillat mig att det är vår och traskat runt i skinnjacka de senaste dagarna, kan härmed berätta att våren inte är här och att det är svinkallt.

Hur som helst är jag inne i en lustig period, är glömsk, nästintill senil och minns ingenting. Jätte frustrerande egentligen. Men det är som det är, kanske går det över snart. Man kan ju alltid hoppas. Stella trodde det berodde på stress, speciellt när vi håller på med gymnasiearbetet. Finns en speciell plats i helvetet för sådana uppgifter. Ena sekunden flyter det på, kan skriva massor, fylla pappret men i nästa finns inget. Stirrar på samma mening i flera minuter utan att förstå. Orden blir till en röra och måste gång på gång läsa om för att ens minnas vad det handlade om. Hopplöst.

Men imorgon har jag sovmorgon, men ska ut på morgonpromenad så ska ändå upp relativt tidigt. Ska dock byta ut skinnjackan mot nått annat, något varmare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229