11:48

Har haft ett par märkliga dagar i rad nu. Tror att jag håller på att bli knäpp? Kanske beror på vårt super konstiga väder som växlar mellan vårsol och snöstorm men jag vet faktiskt inte. Kan liksom inte ens skilja på veckodagarna, i tisdags gick jag runt hela förmiddagen och trodde att det var fredag. Sedan fick jag för mig att det var söndag framåt kvällen och igår var jag stensäker på att det var torsdag. Igår morse vaknade jag dessutom vid fyra och trodde det var morgon så var uppe och fixade mig fram tills jag insåg att det fortfarande var natt. Somnade om, och vaknade vid 10 istället eftersom att jag inte vaknade av mitt larm? Men men.

Förutom att ha varit förvirrad har jag hängt med Philippa och igår efter skolan träffade jag en annan kompis. Annars är jag rätt trött om dagarna, ovanligt för att vara mig. Försöker klämma in så mycket jobb varvat med skolarbete som möjligt just nu med tanke på att jag börjar åka runt nästa vecka (?!?!).

Men nu ska jag till skolan så måste skynda mig, är en sån jäkla tidsoptimist. Har inte en aning om när jag kommer hem heller, ska kanske på bio med Vickan, lagom oklart fortfarande men det blir bra. Har inte varit på bio på år och dar.

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229