slottsskogen häng

detta var Ellioths och min utsickt från picknicken

en jäkla massa änder....

och folk som fotade änderna, vilket gjorde att jag inte kände mig riktigt lika konstig när jag också satt och fotade dem


efter att ha ätit fett god mat och chillat i solen en timma eller två så gick vi vidare mot målet--> att kolla in älgkalven

på vägen dit såg vi bland annat två svanar

efter att ha prommenerat en bit så satte vi oss i skuggan och chillade nån timma till, varför stressa fram när man kan ta dte lungt?

Bambi, nära nog ialf

Vi hittade också en katt eller två på vägen

Att Ellioth hade ont i ryggen gjorde att det passade rätt bra ihop med mitt "fota allt jag ser" beteende, typ gräs, för det är rimligt att vilja ha typ 10 olika foton på.

Till slut hittade vi Älgarna , efter att ha gått lite fel. Inte bra med paus i typ en timma, då glömmer man bort vart man ska svänga av, men då fcik vi se Kevin igen, eller ja på svenska heter han Kenneth (fågeln från upp) , egentligen en Påfågel, men han lät typ exakt som Kevin. Jag var övderdrivet glad över detta faktum, var som ett 5 årigt barn typ, rimligt.

häng från 16.00 till ja sent, tror vi lämnade slottsskogen 21.40 typ, efter att ha kollat in sälarna också (ett måste när man är i slottsskogen), sen köpte vi donken mat att ta hem till mig.

Så fett bra eftremiddag/kväll helt klart!

Gillar

Kommentarer