redo för trädgårdsfest

skor Johnny Bull (nya) / strumpor hm (herr avdelning) / klänning beyond retro / kavaj H&M (ny) / spännen H&M / vska weekday (rean) /


4.40 gick jag upp idag... tog cykeln till Eketrägatan för att 5.19 ta 6.an mot hjalmar för att sedan byta till buss 17. Då jag jobbad ei Tuve idag. Men mådde inte bra alls, bvar konstant yr och höll å att få migrän så jag fick missa 2 timmar av passet åka hem. Jag tycker det är jätte jobbigt att behöva åka hem ifrån jobb när jag får dem, speciellt nu på ica, då jag är vikarie...så känns det lixom värre. Kan inte jobba med migrän så att, är inte så mycket att göra åt saken.

(så imorgon blir det att åka till doktorn, kan inte gå runt och va yr hela tiden...)

Kom hem, la mig o soffan och vialde, tog ipren, åt mat och mådde lite bättre. Ellioth kom förbi i några timmar innan han skulle med tåget. Ibland behöver man bara någon att kramas med och prata lugnt med så man kan tänka på annat än att man inte mår bra!

Outfiten tog jag kort på i helgen, det var såhär jag såg ut i lördagskväll då jag spontan åkte på fest, vif nio tiden. Ellioth hade en kompis som fylld eår, hon hade ordnat världens mysigaste trädgårdsfest med lekar och grejer. Så glad att jag fick komma!

Gillar

Kommentarer