när man får ta fram solbrillorna

/ top har jag gjort / kjol monki / halsband gina tricot / blus second hand / solbrillor beyond retro /

Började dagen med att vakna innan alarmet och sedan somna om --> vilket resulterade att jag försov mig. Så hoppade i idrotts kläderna direkt och satte upp håret i inbakade flätor och knut, så mitt hår bokstavligt talat stod åt alla håll och kanter. I skolan sydde jag klart mitt sett som består av en top/blus och ett par shorts (bilder kommer),hade även idrott ute i blåsten.

När jag kom hem var det in i duschen, i med inpackning, ner och äta, upp och tvätta ur inpackningen, klä på sig riktiga kläder, föra över bilder från datorn, då den lämnas in i morgon. Städa rummet lite --> alltså plocka undan det mesta på golvet, ut i blåsten och fota, göra inlägg, nu ska jag göra ännu ett försök med bildteorin som jag trodde jag var klar med men Henrik ville jag skulle försöka göra en "överblicksbild", vilket jag redan försökt med. men lovade att göra ett till försök innan nästa lektion som då är i morgon.

Efter som jag inte har min dator kvar efter 13.30 i morgon, ska jag förbereda inläggen som kommer upp på morgonen denna veckan. Brukar göra dem kvällen innan, men tänker göra hela veckans idag medans jag har min dator.

Gillar

Kommentarer