morsdagoutfit en dag för tidigt

Skor mammas / strumpor H&M (herr) / byxor H&M / top second hand / kavaj ärvd / väska ärvd / örhängen gina tricot / solbrillor tgr /

såg ut såhär igår när jag hägde med familjenhemma hos mormor heladagen typ. Blev en tidig morsdagfika, 8 sorters kakor, tårta och vaniljsås, sjuuukt gott. Mormor är ju fett bra på att baka, precis som typ allas mormor eller farmor tänker jag. Eller har jag bara haft flyt med att ha en farmor och en mormor som bakar och är sjukt bra på det.

12.15 så kom vi fram till lilla mormor som stod och väntade på altanen redo för att fika. Gunnel och Jonas hade redan kommit fram de med, innan oss till och med. Pappa var även duktig och klippte gräset och vi kollade även in morfar Ernst grav.

Kom hem runt 18 tiden och då satte vi igång direkt med att fixa mat och äta med mamma och pappa, hade funderingar på utgång, men var för trött de så blev hemmakväll.

(att ärva kläder kan ju vara något av det bästa som finns, speciellt när mamma och mormor har sparat en massa 60,70,80 och 90-tals plagg. Living the dream)

Idag:

firat mamma på morsdag

nu: på G in till stan och för att fika med mamma och pappa

13.05 ta tåget hem till Göteborg

16 tiden käka med christoffer.

Gillar

Kommentarer