i matchande skor och strumpor

skor feetfirst (nya) / strumpor happy socks / klänning monki (ny) / solbrillor ärvda /


Detta med att jag just nu bara existerar. Mår dåligt, lite bra stundvis, då jag glömmer, glömmer bort att farmor har cancer och att hon och vi alla inväntar dagen då hon försvinner. Då hon är för dålig för att något kan göras, att hon ligger hemma i sängen och bara sover och orkar inte något mer. Min farmor är en av de bästa personerna som finns, personen jag bott granne m i över 20 år. Någon som tog hand om mig o min bror ofta.

Så ja just nu bara existerar jag och vet inte riktigt hur jag ska bete mig om jag ska vara ärlig. Har för mkt känslor. Tar upp för mkt känslor runt omkring mig. Bra o dåliga.

Gråter mig till söms i timmar några kvällar i veckan. Vill att det bara ska gå över.

Fyller dagar med roliga aktiviteter och vänner för att få annat att tänka på. Bra saker. Men ibland behövs egentid. Så igår kom jag hem 14 och ja mådde dåligt pga lite annat igår m men kollade på feelgood filmer, åt godis, sov en massa o la mig för att sova på riktigt vid 21.20.

Idag sovmorgon 14.00-17.00 (typ) så hängde jag m Björn. Det var fett majs. Vi käkade sallad i botaniska trädgården, gick lång promme, jag dog i värmen typ. Varför överdrivet varm idag. Så bra dag helt klart!!!

Gillar

Kommentarer