I den nya kjolen för 50 kr
kjol H&M (rean) / body primark / jacka second hand / örhängn vikingamarknad /

Så deppigt att jag har på mig strumpbyxor, men 15 + och regn kändes lite för kalt för att vara utan. Va nära att jag ville offra mig lite.

Har ialf hela dagen varit med mamma och pappa och kollat in rum som jag kanske skulle bo i. Kollade in tre st. Alla var bar på olika sett, på ett ställe var det lite längre bort (3,5 km från skolan) men mer att man bodde i en egen del av huset, på ett anant ställe var det någon km närmare, hon var jätte trevlig men det var lite mindre och på den som jag valde. Kommer jag bo 1 km från skolan och det var ungefär lika stort rum som på första. Bara att på först blir dte mer, ta ut de få mönlerna som fanns pga av inte så bra och ta med egna och på detta stälelr där jag kommer bo fanns allt redan. Vilet är bra att man slipper kånka på möbler. Dock lite kul att ha med eget, pga av att då känenr man sig kanske lite mer hemma. Hade såååå svårt att välja vart jag ville bo. Ångest som bara den.

Men nästa helg så flyttar jag ialf till Göteborg gott folk.

Nu ska jag sova, kom hem vi elva och satte mig och fixade detta lite snabbt. I morgon jobb.

(bilder tagana av mamma i regnet, där av står jag under tak och hon med ett paraply över sig som hålls av pappa. Sammarbetet va på topp)


Gillar

Kommentarer