Genom spegel III


1 Februari

Då min kompis Markus pratde om ett skolprojekt han ville ha med mig i (som jag nu är med i) den typ 20-25 Januari blev jag inspirerad att fortsätta min grej med speglar (så ja mina andra bilder med speglar är ju skräp i jämförelse känner jag just nu).

Så jag tog dessa och jag är så sjukt nöjd att ni anar inte.
1. ljuset, det är precis som jag vill ha det (och inte som med de andra spegel bilderna...lamp ljus pga mörkt)
2. att kropps delarna kom med och blir porträtterade som jag vill, vilket är fett svårt när det är du som tar bilderna och är med på dem och ska lyckas ställa sig rätt i hur det ser ut i spegeln i förhållande till kameran och inte dig själv.
3. Jag är fortfarande taggad och vill göra det en gång till och tänker nu, midjan neråt, då jag nu är midjan upp, eller ja bröst och upp.

Jag hade ett samtal med mamma om dessa bilder, då jag visar brösten på 2. Men grejjen är att ja jag visar brösten och andra kroppsdelar, pga att jag personligen (och många andra) tycker att kroppar bara är sjukt fina, som konst och man kan fånga dem på ett så vackert sätt och det är det jag vill göra. Visa att kroppen i sig, att DU är konst. Att din kropp är så jäkla fin i sin helhet och för sig. Jag vet att kroppar specielt kvinnors kroppar sexualiseras hela jäkla tiden, även att enda gången det ska ske är när du har sex.

Så kort sagt, sexualisera inte kroppar och inse att kroppar är vackra precis som de är.
Gillar

Kommentarer

Hanna,
Åh tack så jätte mycket!!!
endrmmare.blogg.se