flätor, mocka och va stolt över att vara du


skor vagabond / kjol och jacka monki / top gina tricot / örängen vikingamarknad /
Solen skiner just nu för fullt, jag har jobbat hela dagen, taggar just nu körövning i Solberga. Vilket för övrigt ska bli himla kul, har inte sjungt med kören nu på hela sommaren, ja det är väl i och för sig för att vi inte sjunger under sommaren, men ändå.

Har för övrigt en himla bar dag, känner mig rent ut sagt snygg (om vi ska vara brutalt ärliga), bara har en sådan där himla bar dag. Flätor och mitt monki set blir aldrig en fel kombo. Igår hade jag en sådan där dag, ni vet när man bara känner sig ful, tråkigt och undrar lite vad man gör här. Så ser man en massa människor på fb, instagram, tumblr (hela jävla nätet) som bara ser skitsnygga ut och så känner man sig själv bara ännu fulare. Jag skyllde igår på min nyklippta, väldigt korta page frisyr. Men i söndags kände jag mig himla fin i det (bara ovan). Så min stackars Annie fick ju än en gång höra på mitt babbel och tycka synd om mig själv tal om min nya frisyr. Men inte var jag väl så sjukt mycket fulare i går? så mycket ändrar jag inte mitt utseende på en natt. Det här med "ful-dagar" som jag så fint kallar det, är bara något som finns i ditt egna huvud. Visst kan man ha en dag med kanske mer finnar än dagen innan. Inte för jag skulle bry mig om att någon av mina kompisar har det en dag. Tycker de skulle var lika fina ändå. Så varför tycker jag att jag själv skulle var så sjukt mycket fulare med det?

Sen kan jag sitta här och säga och tänka att jag ska inte tänka såhär mer, men det vet jag själv att det kommer inte hända. Men kanske kan man ändå försöka inse att man är snygg eller ja "normal snygg". Det spelar inge roll om du har glasögon, några extrakilon, små/stora bröst, man duger lixom som man är! Vi alla måste börja tro lite mer på oss själva och säga att "JAG DUGER som JAG ÄR".
Blev ett litet sidospår här men ändå, det blev väl ett himla bra sidospår, på något skulle vara att jag tyckte om mig själv idag, eller något. Ikväll blir det då sång och förmodligen Skype med min sjukt snygga flickvän också.

Gillar

Kommentarer