en skjorta från ett annat årtiondeskor dinsko / kappa second hand / byxor monki / skjorta second hand /

Fredag och jag har idag haft 2 föreläsningar (8.15-10.00 och 13.15-16.00) så fick bli att ta med sig resväskan till skolan och sedan åka raka vägen till stationen.

När man väl hittat sitt, tåg som alltd går mcyket fortare än vad jag tänkt, så säger de sedan att tåget 339 mot kalmar är inställt...sen efter att alla försökt kolla efter bussar och mer infor i 20-25 minuter så får man ett till sms och hör i högtalarna att tåg 339 är nu inte inställt utan ni kan alla gå på tåget. Sen satt man på riktigt 15.55-16.3 och väntade på att de skulle få dit en lokförare så att vi kunde åka iväg. Så ja allt blev ju lite förskjutet om man säger så, men sjukt glad att jag slapp ta n buss. Dock blev det ju inget skrivet på VFU inlämningen som tänkt, då jag kände mig lite borta efter hela förvirrigen kring inställt tåg eller inte och så insåg jag attd et blev sjukt osmiddigt att ha dator och böcker iknät samtidigt, för trångt på tåget.
Så får skriva på söndag innan jag ska träffa Moa i någon timma, sen kanske man kommit igång så jag kan skriva klart på tåget utan bökerna.
Gillar

Kommentarer