att vara tillsammans - när båda parterna mår dåligt psykiskt


För mig va det först skönt på något sätt hade man en person man gillade så sjukt mycket och verkligen kunde prata med om allt! Någon som förstod mig sjukt bra o visste hur det var att inte må bra.

Men när båda når botten så blir det så otroligt jobbigt. När jag själv verkligen måste träffa folk och den andra skärmar av sig. Det krockar. Det blir fel och svårt. Man blir upprör i onödan enbart över att vi funkar olika + att min hjärna spökar o hittar grejjer som inte finns, över analyserar allt som händer i mitt liv. Allt som händer snurrar i mitt huvud om och om igen och gör att jag inte kan sova och mår ännu sämre.

Jag är även personen som mår dåligt när personer som jag älskar och bryr mig om sjukt mycket mår dåligt. Vilket jag har en del personer i mitt liv som faktikst gör, så många människor som är så otroligt fina och snälla, mår skit. Att ha personer som står mig nära och mår dåligt gör alltså lite att jag faktikst mår sämre.

Så att veta att personen jag har kär nått botten blir inte bättre för mitt liv, då jag redan inombords mår skit. Även att jag och vad som ialf känndes då som "det bästa som hänt mig", bara träffades o var tillsammans en väldigt kort tid så var det underbart o den sjuka glädjen jag haft när jag varit med honom är enorm. Hur han kunde få den sämsta dagen att bli bra genom att bara vara. Jag är så otroligt lycklig att han kom in i mitt liv, o kommer att stanna, även om det är som en vän, även om det kommer va sjukt jobbigt först att inse att jag inte kan krama om honom och sen ge honom en kyss eller be honom stanna över och hålla om mig hela natten.

Jag är också så sjukt stolt över honom och mig själv att vi båda har tagit tag i våra liv o försöker göra dem bättre. Att erkänna att man behövt hjälp o prata med någon är så sjukt svårt och att ringa eller be någon ringa är en så stor och otroligt bra grej! Så otroligt stolt över honom o älskar honom sjukt mycket, så tacksam att få en ny vän när all den här skiten är över för det kommer fasen vara så sjukt jobbigt nu i säker nån månad eller två.

Gillar

Kommentarer