6 snabba

skor scorett / byxor beyond retro / strumpor weekday / top och kappa har jag gjort / väska weekday / solbrillor ärvda / örhängen monki /


11.40 kom jag upp ur sängen, alltid så jäkla svårt att gå upp när man är trött efter dansade och när man har en väldigt mysig person bredvid sig.

12.11 var jag på bussen mot stan

12.50 så mötte jag upp bästa Camilla på hållplatsen botaniska trädgården. Vi skulle på slottskogens loppis, fett mysigt att gå på loppis när solen skiner och man har Camilla som sällskap. Vi båda fyndade några grejjer för bara 20-30 spänn, så värt.

Sen åkte vi mot Brunnsparken stannade och köpte donuts. Vi tänkte 2 var, men det skulle kostat 80 spänno och 3 var kostade 90 spänn, så vi köpte såklart 6 donuts och bara betalade 90 spänn, bara och bara. Men som Camilla sa när jag frågade om vi skulle köpa 6 st pga priset "man avrundar alltid upp när det kommer till kakor". Kan inte annat än att hålla med.


Så när vi kom hem till mig satt vi och åt Donuts och kollade på Hannah Montana the movie, barndom gånger tusen.


17.20 så drog Camilla hem, då jag höll på att somna i soffan, tog en kort promenad och tog några snabba outfibilder när jag ändå var ute, så lite piggare nu.

Gillar

Kommentarer