Laddar för förberedelser av tapetsering med jordgubbar och mjölk..äntligen är vi igång med renoveringen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här är vår fina katt Leja 💛 hon har börjat med en ovana att väcka oss (eller framförallt mig) varje morgon. Det ska gosas och stångas och klivas på. Hon är jättemysig men inte klockan 7 på morgonen.. Man är så trött och fattar ingenting, puttar bort henne och hon kommer igen, om inte mer intensiv.. Till slut ger man sig och gosar med henne till hon blir nöjd och lägger sig och sover en stund till. Hon är som ett barn. Våran lilla bäbis..

Likes

Comments

Gjorde Spenatsoppa till tjejerna idag. Höftade lite och improviserade.. Men tror receptet såg ut ungefär såhär:

500 g hackad fryst spenat
8 dl vatten
1 tsk muskot
2 grönsaksbuljongtärningar
1,5 dl matlagningsgrädde
1 msk hackad gräslök
3 msk vetemjöl
1 msk smör
1 gul lök
Salt
Peppar


Kokade upp spenat med hälften av vattnet, tillsatte gräslök, mjöl, smör och buljong, samt mjöl resten av vattnet. Lät det koka några minuter. Tillsatte muskot, grädde och löken som jag hackat och stekt. Saltade och pepprade. Klart.
Till det åt vi knaperstekt bacon, ägghalvor och peinrichbröd.

Likes

Comments

Har precis gjort ordning lite grönsaker, potatissallad och bea, inväntar nu köttet som ligger på grillen som V fixar med. Finns det något så härligt som när det luktar grillat? Får verkligen sommarfeelings då.. Solen kom fram precis när vi tände grillen så det var ju perfekt! Imorgon åker Victor till en kompis i Stockholm över helgen för att sedan ta flyget till England för utbildning på söndag så nu blir jag ensam en vecka. Hur ska det gå?

Likes

Comments

Sitter på planet påväg till Thailand nu! Mellanlandar i Dubai några timmar sedan bär det av till Bangkok. En aningen nervös men det går väl över bara man är uppe i luften 😊

Likes

Comments

Igår döptes lilla A (min tremänning) i Helga Trefaldighets kyrka i Uppsala. Han var så snäll. Sa inte ett knyst. Därefter var vi i någon lokal där det bjöds på lunch och fika, sedan rullade bilen mot Stockholm. Vi bodde på ett hotell på Drottninggatan. Helt okej med tanke på priset men inget lyxhotell precis.

Likes

Comments

Bilder från middagen igår. Det var roligt att träffa min gamla roomie och "alla" gamla lärare. Trevligt osv men blev trött tidigt så jag tog en taxi till hotellet där Victor väntade. Just nu sitter jag och tittar på när han spelar innebandy i Uppsala innan vi åker hemåt. Jag gjorde några fynd på Ikea nyss medan jag väntade på att matchen skulle börja. Kan visa det i ett eget inlägg sen.

Likes

Comments

Har precis inlett en spännande eller rättare sagt "magisk" kväll som dom säger, med Sveriges hudterapeueters riksorganisation. Nu väntar vi på förrätten.

Likes

Comments

Sitter på HC och väntar på att få komma in och ta vaccin. Känns inge vidare, men skönt att få det gjort iallafall. Detta är spruta 1/3 och jag hinner förmodligen inte ta sista sprutan heller då jag är för sent ute.

Egentligen vet jag inte vad jag tycker om vaccinationer. Jag är lite anti. Men det är väl dumt att riskera något när man är i Thailand och min kropp är ju rätt känslig mot det mesta. När jag tog vaccin mot svininfluensan låg jag och spydde i ett dygn och fick feber, det var inge vidare. Ångrar att jag tog vaccinet faktiskt.

Likes

Comments