Header

Contains affiliate links

I samarbete med rockandblue

Som många redan vet så har jag haft ett samarbete med rockandblue och jag är extra stolt över detta samarbetet då jag verkligen älskar deras märke. Det var en dröm som gick i uppfyllelse när jag fick detta underbara samarbete!

Jag valde denna underbara jackan som heter Beam Faux Fur och wow vad jag är kär i den! Det jag älskar mest med denna jackan är hur fin kvalitén är och att det är faux fur som (ni)? jag inte kan se iallafall.

MEN för er som vill ha riktig päls så finns det också allt välja på! Sen finns det ju inte bara vinterjackor utan dom har ju dom snyggaste skinnjackorna & kapporna också som ni måste titta in på!

LÄNK -https://www.rockandblue.com/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Har tänkt på det.. börjar aldrig med att säga hej till er som läser utan hoppar alltid in i inlägget direkt, hoppas inte det är något ni stör er på!
Imorse tränade jag med min Emmis, inte det bästa passet då jag sov dåligt inatt och vaknade på fel sida för alarmet gick inte igång när det skulle..
Ska ta en dusch nu sen äta något och sen ska vi ut och fota i det ”fina” svenska vädret vi har haha!

Hörs mer sen!
KRAM!!

Likes

Comments

Finns ju inget roligare än nya härliga följare och nya fina konton på instagram! Följ gärna mig så följer jag mer än gärna tillbaka och kollar ditt fina konto!

Hannahrossetti

KRAM!!

Likes

Comments

Brukar vara populärt när jag kör lite frågor om mig där ni för veta mer om mig så här kommer några saker om mig nedanför!

• Jag tittar på 7 olika serier samtidigt.. bland annat greys anatomy, keeping up with the Kardashian’s, master chef, beck, how to get away with a murder!

• Alltid velat ha 2 flickor när jag ska ha barn, gärna tvillingar, och alltid velat gifta mig ung ( 26-27 år )

• Jag gillar inte att sminka mig men om jag gör så tar det inte mer än 20 min.

• Älskar blommor och plastblommor är en stor favorit hemma hos oss!

• Jag sover med strumpor på då mina fötter är alltid jätte kalla.

Likes

Comments

Vad är en lördagkväll utan sushi och mello? Vi åt 32 bitar sushi och kollade mello sen blev det en bra film efter! Perfekt lördag!

Så min present till Kim på alla hjärtans dag var spa, valfri mat och sen fick han en slips och gymshark linne!

KRAM!!

Likes

Comments


Thank you soooo much aquillaswimwear!

I’m wearing my new and favorite swimsuit from aquillaswimwear and I just love it!
In a collaboration with this wonderful company I got this black-swimsuit that you can find on their website for only 50$ on their huge sale they have right now!

https://aquillaswimwear.com

Likes

Comments

[ I samarbete med Idun minerals ]

Har ju haft en underbar tävling här på bloggen i samarbete med Idun minerals och nu har jag dragit en lycklig vinnare!
Vinnaren som kommer få mina 3 favorit produkter är...


KATTIS IVEBLAD som kommenterade och gissade även rätt på hur många nyanser det fanns! Det är hela 18 olika nyanser av foundation som Idun minerals har!
Har mailat dig Katarina.

KRAM!!

Likes

Comments

Vilket mysigt spa vi har fått i Ängelholm, vi har ett nybyggt badhus som har en spa-avdelningen som man kan köpa inträde på och mysa i lugn & ro!
Vi njöt till fullo och somnade nästan ett tag i stolen, låter bilderna tala om hur mysigt vi hade!
Kommer fler bilder på mig i ett annat inlägg då den fina bikinin jag har på mig är i ett samarbete, så håll utkik imorgon på bloggen!

KRAM!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Kim vaknade precis upp och idag ska vi på mini spa! En del av min alla ❤️ dag present var att vi ska till simhallens nya spa avdelning i Ängelholm då vi båda velat prova den! Så vi ska äta frulle nu sen bege oss vidare mot en avslappning morgon på spa!

Mer om vad min present till Kim är!
KRAM!!

Likes

Comments

Instagram@hannahrossetti