Tankar

En känsla som vi alla inte vill känna och undviker helst, men den kommer alltid bakifrån och biter en i rumpan. Känslan som är extremt smärtsam då den hindra en från att göra det man vill och det man stävar efter. Rädslor styr vårt vardagliga liv, vad vi tillåter oss att göra och vad vi klarar av. Hur mycket begränsas vårat liv utav rädsla är frågan, hur mycket låter vi den begränsa oss i det vi gör?

Jag är enormt rädd för många ting, den största rädslan är nog dock att må dåligt. Självklart förstår jag att det är en del utav livet och något som alla måste och går igenom. Men jag har alltid sätt mig själv som för svag. Jag vill inte må dåligt för att jag är för svag för det. Kämparglöden finns inte och därför är backsteg något som tynger mig enormt. Jag klarar bara inte av att må dåligt helt enkelt.

Jag har känt att något har varit knasigt, då det började med att jag sov hos min kille och vaknade upp halv tre på natten utav att jag var så hungrig att jag mådde illa. Vidare till typ idag då jag åt middag vid fem och sedan när jag ska gå och lägga mig är sjuk hungrig igen. Då tänker folk självklart det är väl bara att äta något. Visst? Ja det är ju faktiskt så det fungerar. Men om man någonsin har haft ätstörningar så känner man igen denna hungerkänsla och för mig innebär det rädsla. Under den perioden jag kände hunger mådde jag som allra sämst. Hunger är förknippat med något dåligt för mig. Jag klara inte av att vara hungrig. Inte min kropp för den delen heller. Den stretar så fort den inte har fått mat som den ska, glömmer man bort en måltid så känner man sig svag orkar nada och huvudet blir helt kaos. Om min kropp inte får i sig mat blir allt i mitt liv kaos. Vilket gör att hunger är förknippat med rädsla.

Ställde mig på vågen idag för att se om jag hade gått ner något, då hungerkänsla oftast har tytt på att jag har gått ner i vikt. Läser 52 kg på vågen, och jag håller på att dö. Det kan inte vara sant, jag tänker inte vara här igen. Jag kan inte ha tappat de 6 kilorna jag gick upp. Alla måltider jag har kämpat att få i mig. Alla fighting för inget? Ställer in vågen igen i skåpet, men känner sedan att jag måste göra om det bara för att. Till lin lättnad står vågen nu på 58 kilo. Och mitt hjärta lättnade. Jag vill aldrig hamna där igen, aldrig. Men varför ska jag vara rädd för att vara hungrig det låter absolut inte normalt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En otroligt rolig kväll med bästa max gänget blev det. Asså vilka underbara människor man får äran att jobba med, genuint snälla och as roliga människor. Så glad att jag får jobba på det bästa stället. Aldrig så att man känner att ett pass kommer bli jobbigt när man går till jobbet, för det finns alltid någon som piggar upp en. Kärlek till er

Bilder som togs snabbt som attans, Allså inge bra kvalitets bilder. Men sådant blir det ibland. Nu är det sängen som lockar, otroligt trött. Men imorgon får man äntligen sova ut, inte en ända lektion på hela dagen!

Likes

Comments

Som hos alla andra svenska hem så blev det idag lite mellotittande. Drog till Julia och försöker fokusera på mello, inte så lätt när man inte tycker att det är ganska så ointressant när utbudet inte är så givande och så är man verkligen så otroligt trött. Hur håller man sig vaken på bästa sätt? Det är ju iallafall inte igenom att kolla på mello kan jag ju berätta för er. Så nu gäller det att hålla ögonen öppna tills man kommer hem.

Så den stora frågan är ju varför livet på en pinne med Edward Blom inte gick vidare till finalen, är ganska så besviken kan jag ju säga. Hur tänkte Sverige här! Nu gör vi en remix som kommer bli nästa partylåt så är jag nöjd! Hej på er!

Likes

Comments

Skrev äntligen klart mitt sista prov i Teknik 2, så nu är den kursen avklarad och det ända jag ligger efter med är ett prov i matte 4. Snart så hörni, nu gäller det att kämpa på in i det sista så att man hinner klart med både det man ligger efter med och det man ska göra samtidigt. Fick även igår reda på att jag failade mitt fysikprov, happy days. Efter skolan igår blev det direkt att gå till jobbet och jobba några timmar för att sedan få skjuts av en kollega hem till killen. Så otroligt skönt att man slapp gå hela vägen som är typ 45 min gångväg. Dock var det svårt att uppskatta kollegans körningskills, gisses. Värt att nämna att jag dock är otroligt känslig.
Men efter varje pass på jobbet så blir man ännu gladare över de fina människorna som jobbar där både de äldre och de yngre. Alla kommer överens, otroligt. Men åter till ämnet, sen har spenderade jag resten utav fredagen och lördagen tills nu när detta inlägget skrivs då jag sitter på bussen påväg hem igen. Pojken kan han, för trött som jag var i fredags efter jobb så var han snäll och lagade middag som njöts framför en film och sen sov man som en stock. Värt att nämna är att jag tydligen försökte döda pojkstackarn iochmed att jag la hela täcket över hans huvud i sömnen, och sedan vaknade han utav att det var extremt lite luft där under. Ehh Opsi!
Som sagt sitter nu på bussen påväg hem och ska bara kasta i mig något att äta sminka mig lite och sen bär det av till tjejerna för lite mellomys. Känner att jag verkligen behövde en sån här helg efter denna veckan faktiskt, stressvecka deluxe. Kanske inte är så bra att man då bestämmer sig för att göra något konstant under helgen men så blir det ibland. Man får bara njuta under tiden.

Mästerkocken han själv.

Likes

Comments

Blev en mysig fika med bästa idag blandat med plugg och så avslutades dagen med lite jobb och ännu mera plugg. Nu ska jag sova som en liten bäbis och sova ut till morgondagen med prov och ännu mera jobb! Höres

Likes

Comments

Tankar

"Rökning ska förbjudas på flera platser utomhus, föreslår regeringen.

Från och med årsskiftet kan det vara färdigbolmat på tågperronger, busshållplatser, lekplatser och uteserveringar.

– Det finns ett mycket brett stöd bland den svenska befolkningen för att ta ytterligare steg, säger socialminister Annika Strandhäll (S).

Men det är oklart om förslaget har tillräckligt med stöd i riksdagen." Källa

Detta ämnet är ganska så väl debatterat, de individer som står på de olika sidorna har starka åsikter och diskussionerna blir lätt intensiva och långdragna, med ingen som vinnare tillslut.

Ska man se det ur ett liberalistisktsynsätt och säga att vi som individer ska få styra över oss själv och ta våra egna beslut utan att staten lägger sig i eller ska man se det ur en annan synvinkel och se det som att det skadar både oss själv och de personerna runt omkring oss.

Om man ska visualisera problemet (som man faktiskt kan kalla det) så kan man förstå att föräldrar och barn som besöker lekplatser inte vill att andra vuxna (föräldrar) ska stå i närheten utav deras barn och röka och vi ska inte heller prata om fimparna som slängs överallt på marken så att barnen har tillgång till att hålla på med fimparna och kanske i sin tur äta dessa fimpar och det hoppas jag att alla förstår att det inte kan vara hälsosamt att äta fimpar. Så varför ska man tillåta individer att röka på lekplatser för barn? Och att man sitter och röker på en uteservering är inte så trevligt, att man ska sitta och röka bland folk som har det trevligt och äter mat. När vinden vänder och personer får ofrivilligt röken rätt i ansiktet. Varför kan man inte bara gå några meter ifrån uteserveringen och röka istället för att störa andra som inte har gjort valet att röka. Problemet med att röka vid tågperonger är enkelt, rök innan du kommer dit. Man behöver inte stå mitt i en folkmassa och röka. Även vid busshållplatser är det bara att baka några meter så är problemet löst.

Så argumenten emot dessa förslag är att man ska få välja själv? Men de personerna som inte får välja själv då? De som får stå ut med rökarnas rök utan att ha något val? Det säger emot sig själv. Om man står själv på en busshållsplats rök då, om det står en annan person då rök inte. Det är bara hyfs och moral, men eftersom detta inte följs så behövs det regler och lagar som styr upp detta problemet och i detta fallet så kanske det är en lösning. Det kanske krävs nya lagar och regler för att få personer att förstå att det inte är moraliskt rätt och att det skadar andra. Det kanske är dags att ändra samhället, förändringar är bra.

Likes

Comments

Tankar

Ensam är en definition
Du är aldrig ensam
Kolla runtomkring dig
Världen är fylld utav individer
Ensam försvinner

Ensamhet är en definition
Du är alltid i ensamhet
Du har individer runtomkring dig
Faktum kvarstår
Att du känner ensamhet
Ensamheten kvarstår

Likes

Comments

Jag älskar verkligen sovmorgonar, man hinner göra så mycket. Man går upp någon timme senare än vad man brukar och känner sig då otroligt mycket piggare och sen Gunnar man göra så mycket mera och är piggare hela dagen om man bara får sova den där extra timmen och inte känna någon press på morgonen. Helt gudomligt! Trevlig eftermiddag.

Likes

Comments