Hejsan Svejsan! Vet ni att det ryktas om att One Direction ska spittras? Jag hörde häromdan att det var fastställt att dom nu ska "ta en paus" men vi alla vet vad "ta en paus" betyder! Men eftersom dom är så otroligt begåvade och gör jätte bra låtar så hoppas jag att dom menar att dom bara ska ta en paus och kommer tillbaka. Visste ni att Louis Tomlinson som är en medlem i 1D ska bli pappa? Jo det är sant han ska få ett barn! Enligt mig så är det bra att dom tar en paus just nu för om dom skulle fortsatt skulle kanske Louis också lämna iallafall för ett tag eftersom han ska bli pappa och då går det från att vara 5 medlemmar (Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan & Liam Payne) till att bara vara tre stycken eftersom Zayn lämnade i början av året och sedan Louis. Jaja hoppas dom bara tar en paus och jag slår vad om att Louis lilla baby kommer vara soo cute!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Har ni hört Justin Biebers nya låt - What do you mean? Det finns många som tycker att denna låten är super bra och är helt obessed med den, själv lyssnade jag på den och tyckte absolut att den var bra men inget speciellt som många andra tycker. Men måste säga att det var lite häftigt att han fick så många kändisar att skriva - What do you mean, Justin bieber & hur många dagar det var kvar innan singeln släpptes (den släpptes i Fredags). Han fick såå många kändisar att skriva det, helt otroligt tycker jag! Men jaja, om någon läser detta som tycker att hans nya låt är super duper helt otroligt bra, kan ni inte skriva i kommentarsfältet varför just du tycker den är så bra?

Likes

Comments

Hej Hej! Har ni någonsin tänkt på hur lika Nina Dobrev ( Spelar/Spelade Elena Gilbert i The Vampire Diaries) och Victoria Justice ( Spelade Tori i Victorious) är? Själv tycker jag att dom är extremt lika och tror verkligen dom är tvillingar utan att dom själva vet det hahah! Lite knasig tanke men jag tycker att det verkar iallafall lite logiskt pågrund av hur lika dom är i utseendet.

Likes

Comments