Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni flesta vet så är jag helt galen i rosa, hihi. Så letade efter ett par rosa högklackade skor och hittade dessa läckerbitar som ni ser på bilden nedan. Alltså huuuur snygga är inte de? dock så har jag inte pengar just nu för att köpa ett par, men dom står definitivt på min inköpslista! skorna hittar ni på hemsidan heels.com där dom säljer massvis med skor! tycker verkligen att ni ska kika in deras hemsida!

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Var hemma från skolan idag för sov till klockan 12.00 ungefär. Har lite problem med skolan just nu, så har inte varit på någon lektion alls. Kanske 4-5 lektioner sen vi börja efter jullovet. Ska snacka med rektorn nästa vecka om att jag ska gå om. Eftersom jag inte varit så mycket i skolan så ligger jag ganska efter. Så vi får se hur det blir med det! Fick även hem min älskade jacka idag! är helt kär i den, haha. Funderar även på att beställa nytt löshår från Rapunzelofsweden, dom har ett erbjudande just nu där man får 150kr rabatt :) behöver bara ungefär 400kr till så ska fråga pappa om jag kan få lite pengar. Hoppas ni har haft en underbar dag så hörs vi imorgon! puss

Likes

Comments

Beställde en ursnygg jacka från sexy.se för några dagar sedan. Var in och kikade på deras sida då det var mellandagsrea och hittade en massa snygga kläder! hittade då jackan som jag funderade på att att köpa. Ungefär i tisdags så såg jag att dom fortfarande hade rean kvar så då bestämde jag mig för att beställa jackan! blev bara 250kr totalt, annars skulle det ha blivit ca 540kr. Så tycker ni ska gå och kika in rean innan den försvinner! Tryck HÄR för att komma till deras sida.


Likes

Comments

Tjäna pengar jätte lätt med nylanserade blogfame.com! Du får dessutom 50 kr direkt insatt på kontot som välkomstbonus! Det finns tips och bilder som visar hur det funkar, du behöver bara kopiera med dig adressen till en produkt du vill tipsa om och klistra in den i din ruta där du får din unika länk skapad, med din unika länk kan du länka texter i ditt blogginlägg, eller bilder. Du styr helt och hållet dina inlägg själv, kanske en outfit som du länkar med din unika länk. Du tjänar på allt som köps via dina länkar. Jag själv tycker att blogfame är en otroligt bra sida! Har redan tjänat ihop en hel del. Tryck på bilden för att komma till deras sida.

Likes

Comments

Glossybox är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter. Boxen får man varje månad med 5 urvalda produkter från olika märken för 139kr/månad, rabatt vid förlängd prenumeration. Produkterna är antingen full storlek eller travel size. Du kan även ge bort en glossybox i present till någon! Antingen en prenumeration eller ett presentkort. Det finns också boxar för killar "The man box" för 169 kr/box. Boxen kommer var tredje månad. Boxen kan innehålla produkter från NYX, The body shop, LUSH, Benefit, Bareminearals och många fler märken.Likes

Comments